Oplev Fyns Hoved med guide

En vandretur på toppen af Fyn, med et næsten sydeuropæisk klima. Hvilket giver grobund for en helt speciel flora - og gode levesteder for hugorm, firben og strandtudsen.

Gå i fodsporene på malere som Fritz Syberg og Johannes Larsen!

I stenalderen levede mennesket på toppen af Fyn, og vikingefyrsten fra Ladby handlede med sine naboer på Fyns Hoved. Rygtet fortæller, at den fredløse Marsk Stig gemte sig i Røverdalen.

Under 2. verdenskrig havde tyskerne en udkigspost på spidsen af Fyns Hoved.

Fyns Hoved  er altid et besøg værd – hele året – døgnet rundt! Vil du med?

Tag med på en guidet tur - og lad dig betage af den storslåede natur og spændende historie, som er her på toppen af Hindsholm.

(Turen er desværre ikke egnet for gangbesværede personer).

Turen inkluderer:
- Guidet tur
- Lækker madpakke med lokale produkter og most fra Nybro Frugtplantage.

Turen forventes at vare max. 3  timer. Og vi starter kl. 17.30
Pris kr. 200,00 pr. person (kr. 90.- for børn 5-17 år)

Lækker madpakke er leveret fra Munkebo Kro 

Spørgsmål og yderligere information?  Kontakt Tonny på tlf.: 2685 3619

Booking

Oplev Fyns Hoved med guide

Antal 200,00 DKK

Vikingemadpakke | Skinke

Antal 0,00 DKK

Vikingemadpakke | Laks

Antal 0,00 DKK

Børn 6 - 17 år

Antal 90,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

tjn-natur.dk v/Naturguide Tonny Jack Nielsen

Med sine godt 20.500 ha land spænder Kerteminde Kommune bredt over den varierede Nordøstfynske natur – mellem fjord og bælt, over bakkede marker, store skove og idylliske landsbyer, fra Margueritruten i nord til motorvejen i syd ligger Kerteminde i et af Danmarks smukkeste naturområder. Denne smukke natur indbyder til ture, aktiviteter, oplevelser, spænding, afslapning, kreativitet og meget andet. Med en stor passion for naturen - (insektlivet) og miljøet, uddannet naturguide og landmand, museumsguide på Vikingemuseet - tilbyder jeg at tage jer med ud og opleve denne fantastiske natur. Det kan være med børneaktiviteter – guidede vandreture – leg, sjov og læring – naturoplevelser – vikingernes verden - vandre- og naturferie. Eller søger du/I bare inspiration til naturen, så sig til. Kontakt mig om pris – forslag og muligheder: • Naturformidling • Guidede ture • Naturaktiviteter for børn og voksne • Firmaaktiviteter • Familiesjov • Natur- og vandreferie • Inspiration og ideer
Telefon: 26853619 - mail: tjn.natur@gmail.com
Naturen holder åbent hele året!