Kerteminde Kammermusikfestival

Kerteminde Kammermusikfestival - på Lundsgaard Gods

11. – 13. august 2017

Otte internationale topnavne spiller syv koncerter over tre intense dage - på kryds og tværs og i forskellige sammenhænge. Mød Trio con Brio Copenhagen, den engelske cellist Natalie Clein, den ukrainske violinist Andrej Bielow, den danske sopran Inger Dam-Jensen, den tyske bratschist Nils Mönkemeyer samt den italienske pianist Enrico Pace. Herudover vil vi invitere tre unge danske musiker-talenter til at spille med ved nogle af koncerterne. Musikken præsenteres af Esben Tange.

De seks koncerter finder sted på herregården Lundsgaard Gods ved Kerteminde - og natkoncerten fredag den 11. august kl. 22 spilles i Kerteminde kirke.

Festivalen opfører musik af bl.a. Beethoven, Berg, Sjostakovitj, Nørgård, Wagner, Mahler, Brahms og Franck, og repertoiret er komponeret over dette års tema ’Vendepunkt’ - med udgangspunkt i musikstykker, der er inspireret af komponistens samtid eller som trækker tråde bagud til begivenheder, som har fundet sted. Det kan være historiske eller personlige hændelser, som har medført en forandring i komponistens liv eller i måde at komponere på.

Bag produktionen står Trio con Brio Copenhagen sammen med Neel Teilmann, producent og Birgit Tengberg, chefproducent.

Køb billetter her og se programmet

Åbningstider

11/08/2017 - 13/08/2017 Fredag - Søndag

Del denne side

Opdateret af:

VisitKerteminde js@visitkerteminde.dk
 

Kontakt

Adresse

Lundsgårdvej 15
5300 Kerteminde

Fakta

  • Type

    • Musik

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.674628970639
Latitude : 55.439633842403