Sommer på Fjord&Bælt

Sommer på Fjord&Bælt - familieleg med viden, oplevelser og fascinerende dyr

Bliv krabbemester, rør ved en levende fisk, se en sæl få børstet tænder og et marsvin boltre sig. Leg, lyt og lær om livet under overfladen. Hele familien kan komme tættere på havets forunderlige verden i sommerferien på Fjord&Bælt.

Et hav af aktiviteter
I højsæsonen, fra den 24. juni til den 3. september, kan børnene dagligt deltage i krabbefangerkonkurrencer på Fjord&Bælt, hvor det gælder om at fange flest krabber på tid. Vinderen bliver kåret som krabbemester og får et sejt krabbefangerdiplom.

Der er masser af udfordringer til både store og små, når man kan prøve kræfter med havets dyr i udstillingerne. Biologerne er også klar til at fortælle de sjove, mærkelige og spændende historier fra havets bund. Stikker man fingrene i vandet i vores rørebassiner, kan man mærke, hvordan livet kribler og krabler under havets overflade. Hvis man altså tør…

Man kan også opleve vores smukke og dygtige marsvin og sæler helt tæt på, når de bliver fodret og trænet hver dag kl. 11.00 og 13.00. Måske man også kan høre sælerne bøvse, se marsvinene suse af sted som torpedoer. Oplev også de fascinerende dyr under vandet fra vinduerne i vore helt nye og spænde undervandstunnel. Lyt til havets lyde, prøv de seje VR briller eller bliv klogere på årstiderne under overfladen.

Bådture ud i det blå
NYHED!! Som noget nyt på sommerprogrammet, så genoptager Fjord&Bælt de populære bådture, hvor hele familien kan komme med ud på havets blå, få vind i håret, skumsprøjt i ansigtet og ikke mindst blive fyldt med ”søforklaringer” og andre historier fra havet. Det er hver mandag, tirsdag og onsdag i ugerne 28-33. Se mere om priser og billetter på www.fjordbaelt.dk.

Sansedage og Kirsebærfestival
I år varmes der op til Kirsebærfestivalen allerede fra tirsdag den 18. juli med tre sansedage i Kerteminde! Lad sanserne få gode oplevelser - både for børn og voksne! I sansedagene byder Fjord&Bælt på aktiviteter, der tager udgangspunkt i SE, LYT OG SMAG. På Kirsebærfestivalen, fra den 21. til den 23. juli, hvor de fynske kirsebærtraditioner fejres med en blanding af kultur, fødevarer, musik og anden underholdning, er der masser af aktiviteter og optræden for børn i Trollegade. Her finder man også Fjord&Bælt, der igen i år deltager med et rørebassin med sprællevende havdyr. Børnene får, under kyndig vejledning, mulighed for at røre ved både krabber, søstjerner og fisk.

Sommerprogram (24. juni – 3. september)

Åbningstider
10.00 - 17.00

Aktiviteter
Kl. 11:00 Fodring og træning af sæler og marsvin
Kl. 12:00 Hvem bliver den næste krabbefangermester?
Er du god nok til at få en plads i finalen i DM- i krabbefanger?
Kl. 13:00 Fodring og træning af sæler og marsvin
Kl. 14:00 Se vrangen af et havdyr – Vi dissekere en fisk, en blæksprutte eller hvad der lige skyller op
Kl. 15:30 Leg, lyt og lær - biologen fortæller

Billetpriser
Voksne kr. 140,- børn kr. 60,-

Årskort: Voksen kr. 229,- Barn kr. 129,- Bedsteforældrekort kr. 450,-

Åbningstider

24/06/2017 - 03/08/2017 Mandag - Søndag 10:00 - 17:00

Del denne side

Opdateret af:

VisitKerteminde js@visitkerteminde.dk
 

Kontakt

Adresse

Margrethes Plads 1
5300 Kerteminde

Fakta

  • Type

    • For børn

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.66110634
Latitude : 55.4502187