Koncert med Ole Frimer Band

Kom til koncert med Ole Frimer Band den 19/1 2018 kl.20.30 på Samlingsstuen i Kerteminde.

Det er muligt at tilkøbe spisning før koncerten, og menuen er chili con carne med tilbehør. Dørene åbnes kl.18.00.

Den århusianske sanger og guitarist Ole Frimer, med en fortid i legendariske Blue Junction og et tæt samarbejde med Peter Thorup, har i selskab med en håndfuld top-klasse musikere dannet et nyt Ole Frimer Band.

Ole Frimer Band har med stor succes lanceret en ny progressiv stil med rødder i blues og elementer fra rock, jazz og fusion. Dansksprogede tekster vinder mere og mere indpas i koncert repertoiret, men der gives stadig god plads til bluestraditionerne.

Orkesteret er i dag en af de mest efterspurgte bands i Danmark, når det gælder det blå univers, med koncerter på Skanderborgfestivalen, Malmø Festivalen, Roskilde Jazz Festival, Nibefestivalen, Copenhagen Blues Festival og mange mange flere.

Booking

Koncert med Ole Frimer Band

Antal 225,00 DKK

Chili con carne med tilbehør

Antal 125,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Samlingsstuen I/S

Samlingsstuen ligger i den gamle Andresens Købmandsgård i Kerteminde. Der er 2 minutter til torvet, Havnen, Kirken, Lillestranden, Hovedgaden og badestranden. Stedet er velegnet til fødselsdage, familietræf, barnedåb, konfirmation, reception , kursus, møder og andre begivenheder. Stedet åbnede første gang i 2001, hvor det efter en gennemgribende renovering fremstod smukt med synlige bjælker og klinkegulv. Efter at have været lukket i nogle år åbner det igen marts 2012, nymalet og med enkelte ny investeringer. Der er plads til 50 personer.
Kontakt
Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde
Tlf: +45 2628 4651
Email: peternissen@stofanet.dk
Åbningstider
Se mere information her.