Teater | Livstræet

Kom og oplev Kerteminde Amatørteater opføre forestillingen "Livstræet"

KAT tilstræber med forestilling Livstræet at leve op til mottoet Ej blot til lyst, ved hjælp af en rig, rammende og spændende tekst.  Dygtige spillere, som ikke har den traditionelle afstand til publikum her, og derfor både spiller for og med publikum. Altså en traditionel kvalitets forestilling, i en sjældent benyttet opsætning.

Teksten tager udgangspunkt i pensionisters virkelighed, men forestillingen er relevant for alle aldersgrupper.

Kerteminde Amatør inviterer til en hyggelig aften, med smil, genkende nik, stof til eftertanke, og afslappende samvær i en engagerende form.

Forestillingen spiller på følgende datoer:

  • d. 13. maj kl 16.00, premiere, kaffe og kage incl. prisen 

  • d. 14. maj kl 19.00

  • d. 15. maj kl 19.00

Billettten koster 75,- + et ordregebyr på 5,-

Booking

Teater | Livstræet

Antal 75,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Kerteminde Amatørteater

KAT, Kerteminde Amatør Teater, er en forening for børn, unge og voksne, der kan lide at arbejde med teater, ikke bare på scenen, men med alt hvad der til teatret hører – manuskripter, kulisser, kostumer, lys, lyd og meget andet. Samtidig tæller foreningen også mennesker, der viser deres opbakning ved at assistere med det praktiske i hus, køkken og café. I hver sæson opfører teatret forestillinger i meget forskellige genrer – børneteater, klassikere, nyere dramatiske værker, revy, kabaret, mv. Dem er du mere end velkommen til at nyde som publikummer. Vi har til huse i Teaterhuset, Nørregade 15, 5300 Kerteminde.
Email: katteater@gmail.com