Koncert med Elles Bailey

Kom til koncert med Elles Bailey i Samlingsstuen i Kerteminde den 1/11 kl.20.00

Elles Bailey er et ungt sangskriver talent fra Bristol i UK. Der fornyelig udgav sit første album og blandt mange roser disse med på vejen:

“Det er en kendsgerning, at meget få gør det til den store scene, Elles Bailey har det nødvendige talent, drive, og nu (med udgivelsen af album Wildfire) produktet” “Blues i Storbritannien”

“En ung kvinde velsignet med en utrolig stemme” Powerplay Magazine.

I november var hun nomineret som bedste kvindelige blues sanger og blev på målstregen kun slået af Amerikanske Beth Hart.

Booking

Koncert med Elles Bailey

Antal 250,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Samlingsstuen I/S

Samlingsstuen ligger i den gamle Andresens Købmandsgård i Kerteminde. Der er 2 minutter til torvet, Havnen, Kirken, Lillestranden, Hovedgaden og badestranden. Stedet er velegnet til fødselsdage, familietræf, barnedåb, konfirmation, reception , kursus, møder og andre begivenheder. Stedet åbnede første gang i 2001, hvor det efter en gennemgribende renovering fremstod smukt med synlige bjælker og klinkegulv. Efter at have været lukket i nogle år åbner det igen marts 2012, nymalet og med enkelte ny investeringer. Der er plads til 50 personer.
Kontakt
Andresens Købmandsgård 4
5300 Kerteminde
Tlf: +45 2628 4651
Email: peternissen@stofanet.dk
Åbningstider
Se mere information her.