Amandas go'e Kerteminde kogebog

Køb en kogebog med lokale retter fra Kerteminde Kommune og omegn, kombineret med gode historier om spændende lokale fødevarerproducenter og personligheder i kommunen.

Med baggrund i en dyb kærlighed til egnen og de mange specielle råvarer, som kendetegner netop det nordøstfynske område, har det været en meget kær opgave for forfatterne at udvikle denne opskrifts - og fortællebog,

Alle skulle efter sigende kunne tilberede bogens retter, for de kræver ikke mange fremmede krydderier og produkter.

"Amandas go'e Kerteminde" er utraditionel i den forstand, at den ikke indeholder madbilleder, hvor det hele er blevet stylet til lejligheden. Derimod indeholder bogen tegnede illustrationer af den 80-årige forfatter og kunstner, Karl "Krølle" Nielsen fra Kerteminde. Karl "Krølle" har sin humoristiske og finurlige måde krydret bogen, så fantasien sættes på overarbejde.

Denne kogebog kan ved køb, enten afhentes hos Kerteminde Turistbureau, Strandvejen 6, 5300 Kerteminde, eller sendes med post via DAO.

Booking

Amandas go'e Kerteminde kogebog

Antal 148,00 DKK

Forsendelse med DAO

Antal 40,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Butikken ved Havet

Velkommen til ”Butikken ved Havet”, hvor du kan købe alt fra koncertoplevelser, spændende foredrag, lokale produkter, gaver, og meget andet.
Kontakt

VisitKerteminde
Strandvejen 6
5300 Kerteminde

E-mail: turist@visitkerteminde.dk

Tlf. +45 65321121

Åbningstider
Se hjemmeside - klik her