Teater | Livstræet

Den succesfulde forestilling, “Livstræet” får reprise i KAT, og kan opleves ved to forestillinger: Torsdag d. 21. feb. kl 19.30 og søndag d. 24. feb. kl 15.30.

Forestillingen omhandler seniorlivets forskellige glæder, men også lidt om genvordigheder.  Teksterne kan give anledning til både eftertænksomhed og til smil og kluklatter.

Hermed en lille del af Knud Erik Kristensens anmeldelse af forestillingen:

Livstræet-Overraskende og rørende Seenager Stykke!

Seenager. Et forholdsvis nyt ord. Der skal smag lidt mere af glæde, geist og aktivt liv, i stedet for ordet senior. Det er desværre bare kommet til at handle lidt for meget om at blive gammel, rollator-generationen, en byrde for samfundet osv.

KAT beskriver i stykket ; Livstræet, Seenager livet på godt og ondt. Med et glimt i øjet, underfundigt, også indimellem med skarp ironi. Og igennem det hele ligger så også alvoren. Dette med, at har man holdt mange fødselsdage, kommer der så også lidt flere skavanker hen ad vejen. Det gælder såmænd også ægteskabelige skavanker, hvor vanen gennem årene måske har fået lidt for meget magt.

Forestillingen spiller på følgende datoer:

  • d. 21. februar kl 19.30

  • d. 24. februar kl 15.30

Billettten koster 80,- + et ordregebyr på 5,-

Booking

Teater | Livstræet

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 80,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Kerteminde Amatørteater

KAT, Kerteminde Amatør Teater, er en forening for børn, unge og voksne, der kan lide at arbejde med teater, ikke bare på scenen, men med alt hvad der til teatret hører – manuskripter, kulisser, kostumer, lys, lyd og meget andet. Samtidig tæller foreningen også mennesker, der viser deres opbakning ved at assistere med det praktiske i hus, køkken og café. I hver sæson opfører teatret forestillinger i meget forskellige genrer – børneteater, klassikere, nyere dramatiske værker, revy, kabaret, mv. Dem er du mere end velkommen til at nyde som publikummer. Vi har til huse i Teaterhuset, Nørregade 15, 5300 Kerteminde.
Email: katteater@gmail.com