Oplev Fyns Hoved med guide

En vandretur på toppen af Fyn, med et næsten sydeuropæisk klima. Hvilket giver grobund for en spændende flora - og gode levesteder for hugorm, firben og strandtudsen.

Gå i fodsporene på malere som Fritz Syberg og Johannes Larsen!

I stenalderen levede mennesket på toppen af Fyn, og vikingefyrsten fra Ladby handlede med sine naboer på Fyns Hoved. Rygtet fortæller, at den fredløse Marsk Stig gemte sig i Røverdalen.

Under 2. verdenskrig havde tyskerne en raderstation på spidsen af Fyns Hoved.

Fyns Hoved  er altid et besøg værd – hele året – døgnet rundt! Vil du med?

Tag med på en guidet tur - og lad dig betage af den storslåede natur og spændende historie, som er her på toppen af Hindsholm.

Turen er visse steder rimelig kuperet!

Turen er ikke en børneaktivitet - men børn er selvfølgelig meget velkomne!

Turen inkluderer:
- Guidet tur
- Kaffe/the (økologisk og fairtrade selvfølgelig) og kage!

Turen forventes at vare max. 3  timer. Og vi starter kl. 09.30

Pris kr. 110,00 pr. person (kr. 50. .- for børn 5-15 år)

Mødested ved indkørslen til Fyns Hoved

Parker gerne PÅ Fyns Hoved - og gå tilbage til mødestedet

Spørgsmål og yderligere information?  Kontakt Tonny på tlf.: 2685 3619

Booking

Oplev Fyns Hoved med guide

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 110,00 DKK

Børn 5 - 15 år

Antal 50,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

tjn-natur.dk v/Naturguide Tonny Jack Nielsen

Med sine godt 20.500 ha land spænder Kerteminde Kommune bredt over den varierede Nordøstfynske natur – mellem fjord og bælt, over bakkede marker, store skove og idylliske landsbyer, fra Margueritruten i nord til motorvejen i syd ligger Kerteminde i et af Danmarks smukkeste naturområder. Denne smukke natur indbyder til ture, aktiviteter, oplevelser, spænding, afslapning, kreativitet og meget andet. Med en stor passion for naturen - (insektlivet) og miljøet, uddannet naturguide og landmand, museumsguide på Vikingemuseet - tilbyder jeg at tage jer med ud og opleve denne fantastiske natur. Det kan være med børneaktiviteter – guidede vandreture – leg, sjov og læring – naturoplevelser – vikingernes verden - vandre- og naturferie. Eller søger du/I bare inspiration til naturen, så sig til. Kontakt mig om pris – forslag og muligheder: • Naturformidling • Guidede ture • Naturaktiviteter for børn og voksne • Firmaaktiviteter • Familiesjov • Natur- og vandreferie • Inspiration og ideer
Kontakt
Telefon: 26853619
E-mail: tjn.natur@gmail.com
Se mere på: tjn-natur.dk
Åbningstider
Naturen holder åbent hele året!