Gavekort kr. 500,00 | Munkebo Kro

Munkebo Kro er en hyggeligt og smagfuld oplevelse. Her nyder du udsigten over Kertinge Nor og en tilbagelænet stemning i restauranten. Omgivelserne på Munkebo Kro er flotte og der er en uhøjtideligt atmosfære med plads til hverdagshygge, afslapning og stil.

Menuen spænder fra de klassiske danske Kroretter til de mere moderne serveringer.

Giv et gavekort til en oplevelse i smukke omgivelser.

Gavekortet kan bruges på overnatning eller en smagfuld middag.

Ved køb af dette gavekort vil du modtage en mail, som kan bruges som kvittering.

Booking

Gavekort kr. 500,00 | Munkebo Kro

Antal 500,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Munkebo Kro

Omgivelserne på Munkebo Kro er flotte og der er en uhøjtideligt atmosfære med plads til hverdagshygge, afslapning og stil. Menuen spænder fra de klassiske danske Kroretter til de mere moderne serveringer. Kom trygt til os, hvis du vil overnatte i lækre og stilfulde værelse, spise et godt veltilberedt måltid mad, har brug for mødefaciliteter eller ønsker at holde fest i nærheden af Odense eller Kerteminde men alligevel lidt væk fra byens puls. Vi ligger meget central på Fyn, har flere typer spændende værelse og en par suiter i engelsk stil. Vores Kro har i næsten 200 år været stedet hvor man mødes til hverdag, weekend og fest.
Kontakt
Fjordvej 56
5330 Munkebo
Tel: 65974030
mail: info@munkebokro.dk
Åbningstider
Hver dag fra 08.00 - 20.00