Danhostel Kerteminde

Danhostel Kerteminde: Dejlig, grøn og fredfyldt oase – her overnatter du i bøgeskoven tæt ved havet og den børnevenlige strand. Her kan I tage på kystferie eller afholde møder og fester. Samtidig har I mulighed for at opleve Kertemindeegnen gastronomi, kunst og natur.


På Fyn’s land er Kerteminde en storfavorit. Her på Danmarks næststørste ø ligger den fynske købstad ved Storebælt i region Syddanmark. Byen er kendt for figuren ”Amanda”, og bynavnet kommer af det gamle navn for Kerteminde Fjord. Hvad mange ikke ved er, at Kerteminde er Fyns største og vigtigste fiskerihavn. Til gengæld er Kerteminde kyst en kendt turistattraktion pga. sine charmerende landsbyer, den velholdte købstad og de to fjorde. Når man overnatter i Kerteminde siger det, at man overnatter i haven ved havet.

Overnat i de lækre røde træbygninger og afhold møder i den historiske danse-pavillion
Midt i et grønt område med røde valmuer ligger Danhostel Kerteminde tæt ved den børnevenlige ”Sydstrand”. Her er vandkvaliteten og de sanitære forhold i top, og strandene kan derfor stolt hejse det blå flag. Det er svært at finde et smukkere sted at overnatte mellem frugt- og bøgetræer. I de charmerende røde træbygninger er der 30 værelser, som alle har egen indgang, trådløst internet samt eget bad og toilet. Alt befinder sig i et plan og er derfor meget handicapvenligt.

I gårdhaven er der udendørs skak, bordtennis og en stor grill til de lune sommeraftener. På den anden side af huset findes også en stor græsplæne, hvor I kan spille alle mulige slags bold. Danhostel Kerteminde byder også velkommen til mange møder, konferencer og fester i en af Danmarks sidste ti danse-pavilloner. Den næsten majestætiske gule bygning udgør i dag nogle helt unikke mødelokaler midt i bøgeskoven.

Oplev Kertemindes kunstnere, vikingehistorie, sport samt Fjord & Bæltcentret
Vågner I op og vil på udflugt, så er der kun 10 minutter til den hyggelige bymidte, den idylliske havn samt Fjord & Bæltcentret, hvor I bl.a. får viden om sæler, fisk og marsvin. Besøg også maler Johannes Larsen Museet, da Kerteminde ligesom Skagen var kendt for at tiltrække mange kunstnere pga. det flotte lys, der findes på Kertemindeegnen. Er I mere til fordums tider og vikingehistorie, så er der også vikingemuseet i Ladby. Og for dem, der vil ud og røre sig endnu mere, kan du leje en af byens tennisbaner lige ved vandrerhjemmet eller tage en løbe-, cykel- eller vandrer tur langs den flotte natur ved Storebælt. ”Fyn er fin”, synger vi... og Fyn er ganske rigtigt både by og bøgeskov, herregårde og frugtplantager og ikke mindst kultur og natur i en skøn blanding. Et dejligt sted for en familieferie, et forlænget weekend, en dagsmøde eller en familiefest mv.Danhostel Kerteminde befinder sig tæt ved Sydstranden, som er meget børnevenlig. Beliggenheden er midt i et grønt område, med bypark lige uden for døren.Til Danhostel Kerteminde hører også skovpavillonen. Indkvarteringen foregår i et af vores 30 værelser, som alle er med eget bad & toilet, samt egen indgang. Hovedparten af alle værelser er udstyret med nye moderne bokssenge. Alt befinder sig i et plan og er derfor også meget handicapvenligt. Vores hyggelige gårdhave er yderst familievenlig med både udendørs skakspil, bordtennis, stor grill og havemøbler. På kun 10 min. til fods, er man ved den idylliske havn, Fjord & Bæltcenteret, Johannes Larsen museet og alle de andre attraktive tilbud i bymidten. Trænger man mere til fysisk udfoldelse, er vi naboer til byens tennisbaner, hvor baner kan lejes hos os. Skulle vejret en dag kun være til indendørs aktivitet, har vi bordtennis og hyggelig opholdsstue med diverse spil. Vigtige links:


·  Info om Kerteminde

 

Del denne side

Opdateret af:

Danhostel Danmarks Vandrerhjem
 

Kontakt

Adresse

Skovvej 46
5300 Kerteminde

Telefon

+45 65 32 39 29

Fakta

 • Faciliteter

  • Udendørs grill
 • Kapacitet

  • Kapacitet: Senge (90)
 • Klassifikation

  • ★★★
 • Medlem af

  • Danhostel

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.663532
Latitude : 55.44353