VisitKerteminde

Flyt til Kerteminde Haven ved Havet

Hvis du elsker den maritime stemning og den umiddelbare adgang til den uspolerede natur, er området lige noget for dig. Du bemærker det overalt. Her er højt til loftet. Luften, vandet og jorden er så ren, at du smager forskellen i de lokalt producerede fødevarer, som byder sig til ved vejboder, markeder, butikker og på caféer og restauranter - sågar i en gastronomisk høj klasse.

Området byder på alle muligheder for fritidsaktiviteter inden for sport og kultur, og hvad der ellers kan friste. Egnen er også karakteriseret ved velfungerende skoler i by og på land. På Langeskov Skole har man valgt at satse målrettet på at vække elevernes interesse for robotteknologi. Skolen samarbejder, hvad det angår, med klyngen af robotvirksomheder i Odense og har etableret Robot Hus Fyn, der tager mod lejrskoleophold fra hele landet.

Ekstra plusser ved Kerteminde-egnen er den gode infrastruktur. Ad landevejen er der kort til Odense og Nyborg fra alle de tre hovedbyer i kommunen – Langeskov, Munkebo og Kerteminde. Ydermere passerer motorvej E45 over Fyn tæt forbi Langeskov og fra byens jernbanestation er der IC-tog forbindelser hver time ud i verden.

Her er trygt og godt at være, skuldrene falder ned og livsenergien ruller igen i kroppen.
Det gode liv er værd at leve lige her og lige nu, på dit nye yndlingssted: Kerteminde Haven ved Havet.

VisitKerteminde – en del af ETKerteminde

ETKerteminde er den fælles indgang til erhverv og turisme i Kerteminde Haven ved Havet.

Har du som erhvervsdrivende, borger eller gæst brug for information eller rådgivning står ETKerteminde klar til at hjælpe.

oplev kerteminde

flyt til kerteminde

kerteminde erhverv

vi støtter