Jazzkoncert med Thomas Fonnesbæk & Justin Kauflin

Jazzkoncert med Thomas Fonnesbæk & Justin Kauflin i Anexet ved Lundsgaard Gods

Vidunderbarnet, den 31 årige jazzpianist Justin Kauflin, gæster Anexet den 23. februar 2018, sammen med den danske jazzbassist, komponist og producer, Thomas Fonnesbæk, som han i øjeblikket turnerer sammen med.
Duoen har netop udgivet albummet Fonnesbæk & Kauflin, Synesthesia, som har høstet super fine anmeldelser, herunder 4,5 stjerner ud af 5 mulige i verdens førende JazzMagasin, AllAbout Jazz.
Både Justin og Thomas fortæller, de har synæstesi – synæstesi betyder samsansning, som er et sjældent forekommende fænomen, hvor forskellige sanseindtryk er koblet til hinanden. Justin og Thomas har lyd/syn-synæstesi, så for dem er en given tone altid koblet til den samme farve, og
derfor har man et virkeligt synsindtryk af musik i farver. Justin er blind, men han ‘ser’ musikken.
Derudover skal de som afslutning på deres trioturne nu her i november indspille endnu en cd for Storyville Records. Ifølge Fonnesbæk har Justin et meget udsædvanligt talent, og han har en naturlig og åben tilgang til al musik. Justins nysgerrighed har også givet ham en stor indsigt i
klassisk musik, og hans evne til at kombinere sin amerikanske jazzbaggrund med en nordisk klang,
er kendetegnende for ham.
Den danske Thomas Fonnesbæk har spillet med mange store udenlandske navne som Enrico Piernunzi, Justin Kauflin, Christian Sands, Didier Lockwood og medvirket på mere end 100 cd produktioner. Han er fast medlem i Lars Jansson Trio, Thomas Clausen Trio, Eeg/Fonnesbæk, mfl.
Thomas været ansat som MGK lærer i 13 år ved Helsingør Musikskole og MGK, bas, guitar, klaver hørerlærer/teori, sammenspil og SSP. Han har løbende været tilknyttet Københavns Musikkonservatorium som timelærer.
Spisning i Café Agnes H Det er muligt at spise inden koncerten i Café Agnes H på Bordbestilling på cafeagnesh@anexet.dk

Dato: 23. februar 2018
Tid: Kl. 20.00
Sted: Anexet ved Lundsgaard Gods i Kerteminde
Pris: 200 kr.
Billetter: https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=cb5d4ccadf

Åbningstider

23/02/2018 - 23/02/2018 Fredag 20:00

Del denne side

Opdateret af:

VisitKerteminde js@visitkerteminde.dk
 

Kontakt

Adresse

Lundsgårdsvej 15
5300 Kerteminde

Fakta

  • Type

    • Musik

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.67462897
Latitude : 55.43963384