Autocamper på Camp Hverringe

Vi synes I fortjener det bedste, derfor har vi skabt de perfekte rammer for skøn ferie.

Lyst til at se solen stå op over Romsø, se fiskene springe efter dine fluer eller er I mere til en cykeltur ud i det blå?

Den 5 stjernede Camp Hverringe ligger på naturskønne Hindsholm, kun 10 km fra den hyggelige fiskerby Kerteminde.

Camp Hverringe er den campingplads i Danmark, med det meste frirum, så her er der masser af grønne områder og en fantastisk udsigt til Storebælt og øen Romsø, og uanset årstiden kan vi altid finde en plads med ro og fred.  

Pladsen ligger lige ned til Bøgebjerg Strand, så der er god mulighed for en morgendukkert og vil man heller i poolen, er det også en mulighed i de varme måneder.   

Vores store centralt placerede legeplads, vores choppercykler, klatrebane og dyrefold er altid et hit, hvis børn og børnebørn er med på ferie.

Priserne på Camp Hverringe er inkl. varmt vand, strøm, miljøgebyr og adgang til poolen, i den periode den er åben.

Autocamper på Camp Hverringe
Vi tilbyder gode forhold til vores Autocampergæster. Vi har befæstede pladser flere steder på pladsen, så der er god mulighed for en plads i solen, en plads med udsigt over Storebælt og Romsø, en lige ved siden af vores servicebygninger eller en lige ved legepladsen.

Vores pladser er store og vi har derfor mulighed for at finde gode pladser til autocampere i alle størrelser.  Mange autocampergæster vælger at gøre pladsen til fast base og køre ud herfra. Men er naturligvis også muligt bare at gøre holdt her en enkelt nat, både inde på selve pladsen og på vores parkeringsplads og både på almindelige vilkår eller som Quickstop.

Vi har netop fået lavet en ny praktisk tømmeplads, som giver god og nem adgang for autocampere.

Som den eneste campingplads i Danmark, har vi fået installeret en CamperClean automat, hvor man kan få tømt, vasket og påfyldt væske på sit kassettetoilet,  bare ved at sætte det ind i automaten. Bommene lukker kl. 23 hver aften og indtil der, er det muligt at tjekke ind. Er receptionen lukket, er det muligt at tjekke ind enten på vores self-check- in  stander eller ved at kontakte vagttelefonen. 

Del denne side

Kontakt

Adresse: Blæsenborgvej 200, 5380 Dalby

Hjemmeside: www.camphverringe.dk 

E-mail: info@camphverringe.dk

Telefon: +45 65341052