11. – 13. august 2017

Kammermusikfestival på Lundsgaard Gods Kerteminde

11. – 13. august 2017

Otte internationale topnavne spiller syv koncerter over tre intense dage - på kryds og tværs og i forskellige sammenhænge. Mød Trio con Brio Copenhagen, den ukrainske violinist Andrej Bielow, den danske sopran Inger Dam-Jensen, den tyske bratschist Nils Mönkemeyer, den italienske pianist Enrico Pace samt den danske cellist Michaela Fukačová, der spiller i stedet for den engelske cellist, Natalie Clein, der har meldt afbud pga sygdom. Herudover har vi inviteret tre unge danske musiker-talenter til at spille med ved nogle af koncerterne: Kirstine Schneider, violin, Jonathan Swensen, cello, Nicholas Swensen, bratsch. Musikken præsenteres af Esben Tange.

Seks ud af de syv koncerter finder sted på herregården Lundsgaard Gods ved Kerteminde - mens natkoncerten fredag den 11. august kl. 22 spilles i Kerteminde kirke.

Festivalen opfører musik af bl.a. Beethoven, Berg, Sjostakovitj, Nørgård, Wagner, Mahler, Brahms, og repertoiret er komponeret over dette års tema ’Vendepunkt’ - med udgangspunkt i musikstykker, der er inspireret af komponistens samtid eller som trækker tråde bagud til begivenheder, som har fundet sted. Det kan være historiske eller personlige hændelser, som har medført en forandring i komponistens liv eller i måde at komponere på.

Bag produktionen står Trio con Brio Copenhagen sammen med Birgit Tengberg, chefproducent og Neel Teilmann, producent

Hent programmet for festivalen her

Se Kammermusikfestivalens hjemmeside her

Alle koncertgæster har gratis adgang til Johannes Larsen Museet 11. - 13. august mod forevisning af koncertbillet.