Gå til indhold
©  Foto:

Aktuelle film i Kerteminde Kino

Oplev de nyeste film og dokumentarer i Kerteminde Kino

Følg 2.etape af Tour de France fra luften i Kerteminde Kino, Lørdag den 2.juli 2022, fra kl. ca. 12:00, hvor vi viser hele etapen til kl. ca. 17:15.

Kerteminde Kino live-streamer etapen fra Roskilde- hen over Storebælt til Nyborg.
Kom ned og se flotte helikopterbilleder af den spændende etape:
For ikke at risikere at gå sukkerkold under etapen, er der masser af forfriskninger i køledisken, eller måske mere kaffe og kage som kan købes i Kinos hyggelige Café.

Oplevelsen er gratis.

Som regel vises film alle ugens dage undtagen mandag, såvel børne- som ungdomsfilm og film for voksne.

Kerteminde Kino viser alle de nye film få uger efter premieren og forsøger at få et alsidigt repertoire med såvel underholdende som mere seriøse film. Ved passende lejligheder suppleres filmene med lettere servering, foredrag, musik og lignende.

Køb dine billetter her! 

AKTUELLE FILM:

VERDENS VÆRSTE MENNESKE
’Verdens værste menneske’ er et på én gang gribende og komisk drama, der med varme og musikalitet tager livtag med den romantiske, men til tider hundesvære kærlighed.
Julie (Renate Reinsve) er nået den alder, hvor de fleste, inklusive kæresten Aksel (Anders Danielsen Lie), er klare til at stifte familie. Men Julie er ikke færdig med at sparke døre ind, og mødet med den indtagende Eivind (Herbert Nordrum) åbner et nyt kapitel i hendes liv. Men måske ligger de vigtigste livsvalg allerede bag hende?
’Verdens værste menneske’ er en selvstændig afslutning på Joachim Triers Oslo-trilogi, som startede med debutfilmen ’Reprise’ (2006) efterfulgt af ’Oslo, 31. august’ (2011). Filmen vandt prisen for 'Bedste kvindelige hovedrolle' i Cannes, 2021 og var nomineret til to Oscar-statuetter ved dette års uddeling, herunder i kategorien 'Bedste internationale film'.

I Kerteminde Kino:
Fredag 17. juni, Lørdag 18. juni og Søndag 19. juni Kl. 19:00
Tirsdag 21. juni og Onsdag 22. juni Kl. 19:00
Fredag 24. juni, Lørdag 25. juni og Søndag 26. juni Kl. 18:00
Tirsdag 28. juni Kl. 18:00
Onsdag 29. juni kl. 14:00 og Kl. 18:00

ELVIS
Fra den Oscar-nominerede visionære filmskaber Baz Luhrmann kommer Warner Bros. Pictures' drama 'Elvis' med Austin Butler og Oscar-vinderen Tom Hanks i hovedrollerne. Filmen udforsker livet og musikken af Elvis Presley (Butler), set gennem hans komplicerede forhold til hans manager, oberst Tom Parker (Hanks).

Historien dykker ned i den komplekse dynamik mellem Presley og Parker, der strækker sig over 20 år - fra Presleys’ fremgang til berømmelse, til hans stjernestatus. Centralt for den rejse er en af de mest betydningsfulde og indflydelsesrige personer i Elvis' liv, Priscilla Presley (Olivia DeJonge). Sammen med Hanks og Butler spiller den prisvindende teaterskuespiller Helen Thomson Elvis' mor, Gladys, Richard Roxburgh portrætterer Elvis' far, Vernon, og DeJonge spiller Priscilla.

I Kerteminde Kino:
Torsdag 23. juni Kl. 14:00
Fredag 24. juni, Lørdag 25. juni og Søndag 26. juni Kl. 20:35
Tirsdag 28. juni og Onsdag 29. juni Kl. 20:35
Torsdag 30. juni, Fredag 1. juli, Lørdag 2. juli og Søndag 3. juli Kl. 19:00
Tirsdag 5. juli og Onsdag 6. juli Kl. 19:00