skip_to_main_content
VisitKerteminde

Aktuelle film i Kerteminde Kino

Oplev de nyeste film og dokumentarer i Kerteminde Kino

Som regel vises film alle ugens dage undtagen mandag, såvel børne- som ungdomsfilm og film for voksne.

Kerteminde Kino viser alle de nye film få uger efter premieren og forsøger at få et alsidigt repertoire med såvel underholdende som mere seriøse film. Ved passende lejligheder suppleres filmene med lettere servering, foredrag, musik og lignende.

Køb dine billetter her! 

AKTUELLE FILM:

FORSVUNDET TIL HALLOWEEN
Asger og Petra har for nyligt mistet deres far, og det er nu første halloween uden ham. Samtidig er Asger og deres nabo Esther gledet fra hinanden og har mistet deres gamle venskab, og der er nu lagt op til en anspændt aften i familiens skød.
Men da Petra pludselig forsvinder sporløst, må Asger og Esther stå sammen om at finde den forsvundne lillesøster.
De tager ud i den skøre halloween-aften, og i deres søgen efter Petra støder de på drengen Svend, udklædte zombier, tricktyve og alverdens udfordringer, inden de ender foran det uhyggelige hus, hvor den onde heks bor.

Forsvundet Til Halloween er en Børne-/familiefilm, Eventyr fra Danmark år 2021.

I Kerteminde Kino:
Lørdag 16. oktober, Søndag 17. oktober, Mandag 18. oktober, Tirsdag 19. oktober Kl. 14:00
Onsdag 20. oktober, Torsdag 21. oktober, Fredag 22. oktober, Lørdag 23. oktober Kl. 14:00
Søndag 24. oktober Kl. 14:00

NOWHERE SPECIAL
Vinduespudseren, John, bruger sit liv på at tage hånd om sin 4-årige søn, Michael. Moren forlod dem kort tid efter fødslen. Da John får at vide, at han kun har få måneder tilbage at leve i, begynder han at lede efter den perfekte familie, som kan overtage forældrerollen samtidig med, at han prøver at skærme Michael for situationens alvor.

Men kan man bedømme en families evne til kærlighed efter et kort møde? Til at starte med er John overbevist om, at han ved, hvad der er en rigtig familie, men efterhånden begynder han at tvivle. Kender han overhovedet sin søn godt nok til at vide, hvad der er bedst for ham?

NOWHERE SPECIAL er en sensationel filmperle, der med formidabelt skuespil og usentimental sensibilitet gør et kæmpe indtryk. Filmen er instrueret af Uberto Pasolini og faren spilles af James Norton, som er kendt fra Greta Gerwigs LITTLE WOMEN.

I Kerteminde Kino:
Torsdag 14. oktober, Fredag 15. oktober, Lørdag 16. oktober og Søndag 17. oktober Kl. 19:00
Tirsdag 19. oktober og Onsdag 20. oktober Kl. 19:00

DER FINDES INGEN ONDSKAB
Det iranske drama ‘Der findes ingen ondskab’ vandt Guldbjørnen på Berlin Film Festivalen.

Filmen fortæller fire forskellige historier om iranere, der får til opgave at udføre henrettelser for styret. Det fører både til moralske skrupler og oprør, og filmen er ikke kun en dybtfølt kritik dødsstraf, men også en indtrængende hyldest til ytringsfriheden.

Filmen er optaget i hemmelighed, fordi Rasoulof har fået forbud mod at lave film. Han blev i 2019 dømt til en etårig fængselsstraf for at 'sprede propaganda' med filmen ‘A Man of Integrity’ fra 2017.lulus

I Kerteminde Kino:
Torsdag 21. oktober, Fredag 22. oktober, Lørdag 23. oktober, og Søndag 24. oktober Kl. 19:00
Tirsdag 26. oktober og Onsdag 27. oktober Kl. 19:00