Aktuelle film i Kerteminde Kino

Som regel vises film alle ugens dage undtagen mandag, såvel børne- som ungdomsfilm og film for voksne.
Vi viser alle de nye film få uger efter premieren og forsøger at få et alsidigt repertoire med såvel underholdende som mere seriøse film. Ved passende lejligheder suppleres filmene med lettere servering, foredrag, musik og lignende.

køb billet her 

DEN GODE SPION
Greville Wynne er forretningsmand og lever et helt almindeligt liv med sin kone, Sheila, og deres søn i London.

I 1960 opsøges han af Den britiske efterretningstjeneste, på grund af hans mange forretningsrejser i Østeuropa. Nu rekrutteres Greville til at smugle tophemmelig information ud af Sovjetunionen for MI6 og CIA.

Mødet med hans russiske kilde, Oleg Penkovsky med kodenavnet, Ironbark, bliver begyndelsen på en ekstremt farlig mission og et ekstraordinært venskab.

I Kerteminde Kino:
Lørdag 17. juli og Søndag 18. juli Kl. 19:00
Tirsdag 20. juli og Onsdag 21. juli Kl. 19:00

HVOR KRAGERNE VENDER - TEKSTET VERSION
Den unge forfatter Laura har lagt afstand til sin familie på landet for at slå sig ned i København og leve et kunstnerisk bohemeliv.

Da hun vender tilbage til sin hjemstavn for at deltage i sin brors bryllup, indser hun, at han er ved at gifte sig med hendes værste barndomsfjende, Catrine. Det går op for Laura, at Catrine har overtaget hendes plads i familien – en plads, Laura nu inderligt ønsker at få tilbage.

HVOR KRAGERNE VENDER er et skønt humoristisk familiedrama om, hvordan vi – uanset hvor meget vi prøver – ikke kan løbe fra vores fortid, og hvor vi kommer fra.

I Kerteminde Kino:
Torsdag 22. juli, Fredag 23. juli, Lørdag 24. juli, Søndag 25. juli Kl. 19:00
Tirsdag 27. juli, Onsdag 28. juli, Torsdag 29. juli, Fredag 30. juli,
Lørdag 31. juli, Søndag 1. august Kl. 19:00
Tirsdag 3. august og Onsdag 4. august Kl. 19:00