site logo

Aktuelle film i Kerteminde Kino

Som regel vises film alle ugens dage undtagen mandag, såvel børne- som ungdomsfilm og film for voksne.
Vi viser alle de nye film få uger efter premieren og forsøger at få et alsidigt repertoire med såvel underholdende som mere seriøse film. Ved passende lejligheder suppleres filmene med lettere servering, foredrag, musik og lignende.

køb billet her 

 

JULEMANDENS DATTER 2: KONG VINTERS KRYSTAL
Lucia bor i Grønland med sin far Julemanden og sin mor Claudia. Lucia er den første pige nogensinde på Den Internationale Julemandsskole. Midt i de travle juleforberedelser bliver Kong Vinters magiske krystal, der giver kræfter til alle julemænd, stjålet, og nu er selve julen i fare for alle verdens børn.

Lucias bedste ven, Oscar, kommer under mistanke for tyveriet og Lucia er den eneste, der tror på hans uskyld. Men da de leder efter den rigtige tyv, kommer Lucia og Oscar på sporet af et hemmeligt broderskab, der ønsker at slukke julens glød for evigt.

Nu er det op til de to bedste venner at finde krystallen og sikre, at det alligevel bliver jul.

Spilles i Kerteminde Kino:
Lørdag 28. november og Søndag 29. november Kl. 14:00
Lørdag 5. december og Søndag 6. december Kl. 14:00

LILLE SOMMERFUGL - TEKSTET VERSION
Jesper Christensen og Karen-Lise Mynster har hovedrollerne i denne morsomme og varme kærlighedsfortælling fjernt fra storbyen.
Den stædige landmand og svineavler Ernst og hans livsledsager Louise inviterer til guldbryllup i det lokale forsamlingshus med både dansktop-musik og svingom. Men familien bærer på flere hemmeligheder, og Ernst gemmer på den største...
I løbet af en festlig, berusende, overraskende, gribende og vemodig aften pibler sandhederne frem. Kærligheden spirer og udfordres i flere generationer, og familien sættes på den ultimative prøve.

I Kerteminde Kino:
Torsdag 3. december ,Fredag 4. december, Lørdag 5. december, Søndag 6. december Kl. 19:00
Tirsdag 8. december, Onsdag den 9.december Kl. 14:00 og Kl. 19:00
Torsdag 10.december og Fredag 11.december Kl. 19:00
Lørdag 12. december og Søndag 13. december Kl. 19:00
Tirsdag 15. december, Onsdag 16. december, Torsdag 17. december,Fredag 18. december, Lørdag 19. december og Søndag 20. december Kl. 19:00
Tirsdag 22. december og Onsdag 23. december Kl. 19:00