VisitKerteminde

Aktuelle film i Kerteminde Kino

Som regel vises film alle ugens dage undtagen mandag, såvel børne- som ungdomsfilm og film for voksne.
Vi viser alle de nye film få uger efter premieren og forsøger at få et alsidigt repertoire med såvel underholdende som mere seriøse film. Ved passende lejligheder suppleres filmene med lettere servering, foredrag, musik og lignende.

køb billet her 

OPERATION NORDPOLEN - TJEP PÅ SNEEVENTYR
Ræven Tjep arbejder i et postrum, men han har meget større drømme - han længes efter at blive en toptjekket stjernekurér. For at bevise, at han kan gøre det, overtager Tjep en af slæderne og leverer en mystisk pakke til et hemmeligt sted - en skjult fæstning, der overvåges af den afskyelige Otto Von Walrus.
Tjep opdager Otto Von Walrus‘ skurkagtige plan om at bore under den snefyldte overflade for at frigøre masser af ældgammel gas for at smelte Arktis og blive verdens øverste hersker.
For at stoppe skurken, får Tjep hjælp fra sine venner: En neurotisk isbjørn, en albatros, en tapper rød ræveingeniør, to konspirationsteoretikere og chefen.

I Kerteminde Kino :
Lørdag 8. maj og Søndag 9. maj Kl. 14:00
Torsdag 13. maj, Fredag 14. maj, Lørdag 15. maj og Søndag 16. maj Kl. 14:00
Lørdag 22. maj, Søndag 23. maj og Mandag 24. maj Kl. 14:00

THE HIGH NOTE
Maggie har ventet på sin chance i tre år. I tre år har hun passet kalenderen, hentet tøj fra rensning og fyldt benzin på bilen for superstjernen Grace Davis. Og i sin (sparsomme) fritid har hun siddet og remixet gamle numre og øvet sig i at producere.
Nu skal Grace have udgivet endnu et Greatest Hits album, og Maggie ser en chance for at puste til hendes ambitioner om at lave et nyt album. Samtidig har hun indledt et professionelt og romantisk parløb med den talentfulde David og producerer også for ham i sin fritid.
Men hvor langt strækker en kvindes ambitioner sig i en branche, hvor pengene taler? Og hvor mændene taler om pengene?
The High Note er Drama, Romantik fra USA/England år 2020.

I Kerteminde Kino:
Onsdag 12. maj,Torsdag 13. maj, Fredag 14. maj, Lørdag 15. maj og Søndag 16. maj Kl. 19:00
Tirsdag 18. maj og Onsdag 19. maj Kl. 19:00
Fredag 21. maj, Lørdag 22. maj, og søndag 23.maj Kl. 18:00
Tirsdag 25. maj og Onsdag 26. maj Kl. 18:00