Clinique Vizago

Foto: VisitKerteminde
Aktiviteter
Wellness
Vi laver alt fra: permanent make-up, gele negle, SoPolish, hair extensions, vippe extensions, ansigts behandling med micro teknologi, voksbehandlinger, til tandsmykker.
Adresse

Elmevej 9

5300 Kerteminde

Kontakt

E-mail:cvizago@gmail.com

Telefon:60131338

Website

vizago.dk/

Vi laver alt fra: permanent make-up, gele negle, SoPolish, hair extensions, vippe extensions, ansigts behandling med micro teknologi, voksbehandlinger, til tandsmykker. Vi sælger desuden mange fine velvære produkter.

Det er meget vigtigt for os at forventning og resultat afstemmes så man altid går ud af døren med følelsen af tilfredshed. Husk derfor at læse plejevejledningen til den behandling du bestiller tid til!Du vil endvidere få instruktioner under behandlingen om, hvordan du bedst muligt plejer din nyerhvervelse.
Til de fleste behandlinger er det vigtigt at købe de anbefalede plejeprodukter med så du får det optimale ud af din behandling.

Min erfaring og faglige stolthed sikrer, at jeg altid finder den optimale løsning til dit behov.

Desuden er det vigtigt for os, at vores priser altid er konkurrencedygtige, så du ikke betaler for meget for din behandling. Dette skal ikke forveksles med, at vi ikke har fuld fokus på kvalitet!

I Clinique Vizago sætter jeg en stor ære i god service, og at vores arbejde udføres i høj kvalitet. Jeg er diplomuddannet i alle behandlingerne jeg laver, hvilket er din garanti for at arbejdet foregår korrekt, med den rette ekspertise og med de bedste produkter på markedet. 

Adresse

Elmevej 9

5300 Kerteminde

Facilities

Ansigtsbehandling

Sidst opdateret af
VisitKerteminde