Ferielejlighed med god beliggenhed | LA-2

Ude på landet, i hjertet af Østfyn, med ca. 20 km til både Ringe, Odense, Kerteminde og Nyborg udlejes en ferielejlighed på ca. 50m2. Med kun 3 km til Langeskov by, hvor der er gode indkøbsmuligheder og 5 km til nærmeste motorvejsafkørsel, er det en ferielejlighed, som er nem at komme til og med en attraktiv beliggenhed. Lejligheden ligger desuden på den nationale cykelrute nr. 6.

Lejligheden er fuldt møbleret og indeholder køkken, stue, soveværelse og badeværelse med brusebad. Alt er nyrenoveret i marts 2018. Der er soveplads til 4 personer med henholdsvis to i dobbeltsengen i soveværelset og to på en sovesofa i stuen (OBS: Alle dyner er 220 cm.). Toilet adgang er direkte fra soveværelse. Lejligheden er en del af nedlagt landbrugsejendom – husmandssted, og den resterende del af huset bebos af ejerne. Gode parkeringsforhold på stedet og lejerne kan disponere over en carport, og adgang til ugenert have. Indgang til lejligheden fra gårdsiden. Der deles brygges med ejerne, og der kan benyttes vaskemaskine og tørretumbler mod ekstra betaling som aftales med ejerne.

Østfyn er fuld af historie. Nyborg slot, hvor kongen engang har boet, Kunstmaleren Johannes Larsen museet i Kerteminde, Rønninge Søgård gods, med det nyistandsatte kapel og Egeskov slot lige på den anden side af Ringe for blot at nævne nogle af stederne. Vand og attraktive strande er der i både Kerteminde og Nyborg. Museer, biografer og meget andet findes i alle fire byer.

Naturen i og omkring de 4 byer er en historie for sig selv, som indbyder til lange gåture, cykelture eller blot ugenert afslapning i haven eller langs Vindinge å, som løber ganske tæt forbi ejendommen. Der er tre gamle ikke fungerende vandmøller tæt på ejendommen i forbindelse med Vindinge å.