Gå til indhold
©  Foto:

Flammen

Skulpturen står på Sortekilde, hvor den blev rejst i september 2011
Henrik Stebit fortæller selv om sin skulptur: – På en smuk og solbeskinnet lørdag med stille vejr og en fantastisk udsigt til Storebælt blev Sortekilde-Flammen endelig afsløret i al sin skønhed.
Efter næsten 3/4 års blod, sved, tårer og ikke mindst hårdt arbejde stod Flammen stolt på Sortekilde- anlægget i flot kontrast til en sensommerblå himmel med små vanddråber fra springvandet funklendei september solen, og med de stolte smede ved siden af.
Jeg er sikker på at alle fremmødte var enige med mig i, at den er umådeligt flot og i perfekt afstemt harmoni med de omgivelser, den fremadrettet skal leve op til.
Men kig forbi, og se det ved selvsyn hvis du ikke allerede har været der..

Kunstner
Henrik Stebit, født 1965, opvokset og bosat i Kerteminde, autodidakt kunstner med mange forskellige udtryksformer. Henrik Stebit arbejder med såvel blyant, kul, tusch, ler, rav, træ, gips, metal, stenhugning, akvarel, olie, acryl maleri som sølv- og bronzestøbning.
Henrik Stebit fortæller: – Drivkraften i alt ,hvad jeg laver, er en helt uimodståelig lyst til at afprøve ideer i praksis. Er der først dukket en op, kan jeg ganske enkelt ikke slippe den igen, før jeg har afprøvet den.
– Jeg fascineres ofte af mine omgivelser, naturens tilfældige former og udtryk så det kan næppe forbavse nogen, at det nære og naturlige er vigtige elementer, når jeg skal udtrykke mig kreativt eller kunstnerisk om man vil.
Det er vigtigt for mig, at det endelige resultat føles rigtigt, er behageligt at se på, rart at røre ved,eller lign.

Del din ferie: