Gå til indhold
©  Foto:

Great Northern Challenge

Great Northern Challenge er en professionel golfturnering i Kerteminde, som byder på golfoplevelser i international topklasse.

Great Northern Challenge udspringer fra et ønske om at skabe en attraktiv, underholdende og tilbagevendende proturnering - som samtidig kan spille en aktiv rolle i udviklingen af danske golftalenter.
Ambitionen med Great Northern Challenge er, at turneringen løbende udvikles, med et klart mål om at danne rammerne for store internationale golfturneringer i fremtiden.

Great Northern Challenge er en turnering for professionelle golfspillere, hvor der spilles 54 hullers slagspil over tre dage. Turneringen består af et felt på i alt 72 professionelle spillere, som dyster om en samlet præmiesum på en halv million danske kroner - samt verdensranglistepoint til Official World Golf Ranking.
Turneringsformatet for de professionelle er 54 hullers slagspil - med cut efter 2. runde. De 36 bedst placerede spillere efter 2. runde kvalificerer sig til finalerunden på sidste dagen.

Sideløbende med den professionelle turnering afvikles en unik Pro/Am turnering - hvor de bedst placerede amatører bliver en aktiv del af 2. runden ved Great Northern Challenge.