VisitKerteminde

Kerteminde Balance & Massage

Velkommen til Kerteminde Balance & Massage

Jeg er lægeeksamineret Massør, Kranio Sakral Terapeut samt Kinesiolog og har drevet klinik siden 1994. På klinikken lægger jeg vægt på en rolig atmosfære med afstressende musik samt tid til afslapning efter endt behandling.

Jeg tilbyder følgende behandlinger:

Dybdemassage

Dybdemassage afhjælper og lindre smerter i forbindelse med bl.a. hovedpine, hold i nakken, spændinger i kroppen, iskiasproblemer, rygsmerter m.m.

Hver behandling er individuel og tilpasset dit ønske og behov.

Tillæg:

Du har mulighed for at købe et supplement til din behandling i form af lavasten.

De varme lavasten bliver lagt på kroppen før massagen. Stenene varmer dine muskler op, og varmen får din krop til at slappe bedre af.

Hotstone Massage 

Hotstone massage er en dejlig afslappende behandling til dig, som trænger til lidt ekstra selvforkælelse. Under behandlingen lægges de varme lavasten på kroppen, hvorefter du bliver masseret blidt med stenene. Massagen giver en oplevelse af velvære, og du vil mærke hvordan alle musklerne i din krop slapper af. Efter behandlingen vil du føle dig rigtig godt tilpas.

Kinesiologi   

Din krops energi bliver påvirket af bl.a. din kost, dit miljø, bevidste/ubevidste tanker og stressende situationer fra din hverdag samt fra din fortid. Disse påvirkninger kan bringer dig og din krop ud af balance.

En kinesiologibehandling afdækker, hvor du i din hverdag mister energi og hvordan kroppen kan genvinde denne.

Kranio Sakral Terapi

Kranio sakral terapi er en nænsom behandling, der har en dybdegående virkning på krop og sind.  Behandlingen har en positiv effekt på stress og de symptomer, der udspringer herfra, som træthed, uro i kroppen, koncentrationsbesvær, søvnløshed m.m.

Behandlingen er også til dig, som ønsker en dejlig, afstressende og afslappende oplevelse.                     

Ønsker du yderligere information eller har du spørgsmål til behandlingerne, er du velkommen til at besøge min hjemmeside www.kertemindebalanceogmassage.dk eller kontakte mig på tlf.: 21 63 50 16