Gå til indhold
©  Foto:

Koncert med Blues Caravan

Ruf Records’ legendariske showcase-turné er nu 17 år gammel, men konceptet forbliver uovertruffet og derfor uændret.

Tre nye talenter fra det mest respekterede blues-label i Europa. Tre live-sæt, der dækker det hele på tværs af et spektrum af genrer og følelser. Og til den store finale en kæmpe jamsession, hvor alle kunstnere slipper det hele ud sammen – og opfordre publikum til at gøre det samme.

Katie Henry er enestående. På scenen piler hun mellem vokalmikrofon og klaver og Gibson SG – en stil, der spænder over rock, roots, R&B, soul, funk og pop.

Du bliver måske mindet om Bonnie Raitt et øjeblik. Men det er hendes helt egen, uforfalsket karisma, hendes ærlige sangskrivning.

Will Jacobs er en moderne blues/R&B/soul kunstner fra Chicago, Illinois, USA.

I en alder af 28 er han bedst kendt for sine stærke live-optrædener. Uanset om han spiller på klubber/festivaler, optræder med andre musikere i verdensklasse, optræder eller komponerer, glæder Will sig altid til at dele sin passion for musik med publikum.

I 2022 kan Blues Caravan-publikummet derfor se frem til endnu et musikalsk talent.

Ghalia Volt er født i Bruxelles og har boet og turneret i USA i mange år og har den originale blues som næppe nogen anden europæisk kunstner internaliseret.

Sangerinden og guitaristen fungerede oprindeligt som frontkvinde i New Orleans bandet Mama’s Boys.

Hendes 2019 album Mississippi Blend cementerede hendes ry som et enestående talent.

I begyndelsen af ​​2021 udgav hun: Albummet “One Woman Band”, Et album, hvor hun kunne bevise sine evner som multi-instrumentalist.

På Blues Caravan 2022, præsenterer Ghalia os et show med alle hits fra hendes 3 Ruf Records publikationer.

Del din ferie: