VisitKerteminde

Kroghøjgård B and B

Kroghøjgård Bed and Breakfast er en gammel stråtækt gård fra 1799, beliggende i Røjle på Fyn. Kroghøjgård Bed and Breakfast ligger i smukke og stille omgivelser, væk fra hverdagens stress og jag. Her er du kun få kilometer fra Fyns skove og skønne badestrande.

Den nærliggende havneby her på Fyn, Middelfart, byder på dejlige cafeer og resturanter langs havnekanten. Derfra har du en utrolig smuk udsigt ud over Lillebælt samt begge broerne.

Byen har mange butikker, og på torvet ligger byens 5 stjernet beværtning. Her er ofte levende musik, og du kan opleve et af sæsonens markeder.

Ønsker du at besøge serværdigheder længere udenfor området, ligger Kroghøjgård Bed and Breakfast tæt på motorvejstilkørsel.

Vores værelser
Kroghøjgård Bed and Breakfast har pt. to ny renoverede lejligheder til udlejning på Fyn.

Begge lejligheder har eget bad med brus og mindre køkken. Den ene lejlighed er indrettet med to boks madrasser, den anden er ligeledes indrettet med to boks madrasser, men her er også en sovesofa hvor der evt. kan redes op til to børn. 

Morgenmad
Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad til opholdet. Dette vil, lørdage og søndage, blive serveret i hovedhuset sammen med os mellem

kl. 08:00 - 10:00 ellers anretning til eget køleskab

Der kan også købes friske æg, små marmelader, smør eller rundstykker, hvis man ønsker at lave mad i lejligheden og nyde denne i morgensolen på egen terrasse.