VisitKerteminde

Kunst i Truntehuset

Kunst i Truntehuset

Fernisering lørdag d. 7. august 2021 kl. 11-16.

På toppen af klinten syd for Kerteminde, ligger Truntehuset, der rummer Nordøstfyns måske hyggeligste galleri.

Truntehuset er udlejet til en håndfuld lokale kunstnere, som bruger stedet til sine kunstneriske udfoldelser og hvor de viser deres kunst. Det er ikke et traditionelt galleri, med en traditionel udstillingsprofil,  men mere en legeplads for kunstnerisk aktivitet og udfoldelse; et sted, hvor der arbejdes med kunsten og hvor man også kan eksperimentere med at udstille sine ideer og værker.

Jeg er vild med det er et kunstner-styret sted, det er enormt sjovt og inspirerende at være med i. Ligesom det er super hyggeligt at folk kikker ind i huset for at se hvad vi laver og måske har vi noget til salg”.

I august måned flyttes der rundt på det hele igen og Annette Fuhr flytter ind i stalden, hvor hun får plads til større udfoldelse. Annette Fuhr lader sig inspirere af den natur hun er omgivet af ved Kerteminde Fjord, hvor hun bor.
Hun væver i sine billeder mønstre, symboler og skikkelser sammen til en billedverden, som på en gang er personlig og arketypisk.

Den grafiske teknik hun bruger er collografi.

 

Alle er velkomne!

Alle er velkomne til at se med i Truntehuset, og det er gratis at kigge indenfor.
Klarer man ikke at gå så langt, som en tur til toppen af klinten kræver, så er det en stor parkeringsplads, uden tidsbegrænsning, lige uden for Truntehuset.

Åbent i august:
Lørdage og søndage 11-16 og når flaget er ude.