Gå til indhold
©  Foto:

Mødefaciliteter Lundsgaard Gods

På Lundsgaard Gods er det muligt at skabe lige nøjagtig den event, du efterspørger — fra møder og konferencer til team building og koncerter.

Udlejning af lokaler
Omgivet af 360 hektar økologisk landbrug og 250 hektar bæredygtig skov har I alle forudsætninger for at lade jer fascinere og inspirere til fremtidens forretning.

Med de totalrenoverede gamle avlsbygninger Anexet og Rustikken, den romantiske Høstgildesal eller den gamle Karlestue, har Lundsgaard Gods fire unikke bud på den bedste lokation til dit næste arrangement.

Anexet (300 gæster) er velegnet til møder, udstillinger, foredrag, konferencer og fester.
Med plads til 300+ gæster er Anexet den perfekte løsning, hvis du skal have besøg af mange mennesker i omgivelser der oser af historie, højt til loftet og utallige muligheder for indretning.

Rustikken (300 gæster) ligger placeret i tilknytning til Anexet. Lokalet rummer plads til 300+ gæster, og kan med fordel benyttes til markeder, messer og konferencer.
Rustikken præsenteres flot med grusgulv, klinkeloft, talrige synlige bjælker og bærende stolper. Lokalet kan opvarmes og kan dermed også benyttes til bespisning og af dine gæster.

Naturskolen (75 gæster): På Lundsgaard Gods har vi indrettet en naturskole i den gamle skovløberbolig. Naturskolen er beliggende midt i en af landets smukkeste bøgeskove. Naturskolen er helt uden elektricitet og for dig, der virkelig vil ud i naturen. Den er indrettet med opholdsrum med borde/bænke, køkken, toilet og sovesal, samt en lejrplads med fast bålplads.

Høstgildesalen (50gæster): Høstgildesalen er placeret i den gamle avlsgård og blev renoveret i 2019, så det i dag fremstår lyst og indbydende.
Her er plads til ca. 50 gæster siddende ved borde, og ved opstilling af stolerækker endnu flere. Der er adgang til toiletfaciliteter, anretter-køkken samt Wi-Fi og AV-udstyr. Lejer du Høstgildesalen følger Karlestuen med

Karlestuen (12 gæster) er det lille, historiske lokale med plads til 10-12 personer. Lokalet er velegnet til mindre forsamlinger, forenings- eller forretningsmøder.
Lokalet følger med uden ekstra omkostninger når du vælger at leje Høstgildesalen, hvor det ofte benyttes til velkomstdrinks, buffetopsætning eller lounge.

Del din ferie: