Rejsen til Mars – og tilbage igen…

Foredrag på Langeskov Bibliotek:

Rejsen til Mars … og tilbage igen

Hele verden så med, da NASA for nylig landede et rumfartøj på Mars, som med hjælp fra danske forskere skal gøre os klogere på planeten. Astrofysikeren Christina Toldbo tager os med på rejse til Månen og Mars, når hun fortæller om den nyeste menneskelige udforskning af rummet.

Går du og tænker over, om mennesker egentlig kan bosætte sig på Mars? Og hvad planerne mon er for udforskning af rummet? Astrofysikeren Christina Toldbo kommer ind på de emner og mange flere til hendes spændende og underholdende foredrag om rejsen til Mars – og turen tilbage igen. Det er på Langeskov Bibliotek d. 29. september.

Christina er uddannet astrofysiker med speciale i menneskelig udforskning af rummet og kolonisering af Månen og Mars. Hun har desuden arbejdet for den Europæiske Rumfartsorganisation ESA og har mange års erfaring med videnskabsformidling – og så er hun flittigt brugt i de danske medier som ekspert inden for udforskning af rummet og brugen af biologi på planterne. Til foredraget med hende vil man opdage, at hun besidder en fremragende evne til at formidle rumfart og videnskab gennem historier, anekdoter og humor.

 

Hvor og hvornår?

Onsdag d. 29. september kl. 19-21 (inkl. pause)

 

Langeskov Bibliotek

Børmosevej 3, 1. sal

5550 Langeskov

 

Pris: 50 kr.

Billetter kan bestilles på Kerteminde Bibliotekernes hjemmeside: https://kertemindebibliotekerne.dk/arrangementer/rejsen-mars-tilbage-igen