skip_to_main_content

Samlingsstuen: The Mukherjee Development band (DK)

Oplev The Mukherjee Development band, når de gæster Kerteminde

En solskinsdag på et spejlblankt Stillehav, lidt sydvest for Hawaii. En tømmerflåde driver langsomt rundt i den tropiske brise. På den står bandet The Mukherjee Development og spiller en blanding af americana, indie, pop og rock. Tænk Kurt Vile, Phoebe Bridgers og John Prine til jamsession med dansk smørrebrød, indisk vindaloo og amerikansk cheesecake.

Amerikansk/dansk/indiske Oscar Mukherjee [MUH-kar-dji] synger om hengivelse, identitet og kærlighed i det multikulturelle 21-århundrede. Han er opvokset i USA, kom til Danmark i 2009, hvor han hurtigt gjorde sig bemærket på den danske musikscene. Han har udgivet to EP’er, er blevet nomineret til en DMA-award og har opnået landsdækkende P4-airplay. Bag ham står et rutineret og ubesværet velspillende hold bestående af genrekrydsende Jakob Holm (guitar), Søren Bigum (guitar, steel, mm.), Henrik Poulsen (bas) og Søren Poulsen (trommer). De sidste tre kendes bl.a. fra Peter Sommer & Tiggerne og Jonah Blacksmith.

Det vides ikke om destinationen bliver Fiji, Oahu, eller noget tredje, men det må vente. Rejsen og musikken er vigtigst.

 

Dørene åbner kl. 19.00.

Billetpris kl. 150 kr.