Stafet for livet

Foto: VisitKerteminde
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Troels Alle 4

5330 Munkebo

Stafet For Livet Kerteminde, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, afholdes ved Munkebo Kulturhus.

Stafet For Livet er et døgn med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Stafetten handler om at være sammen og glæde sig over livet. Det bliver fejret med underholdning og aktiviteter for alle aldre.

For yderligere oplysninger kontakt formand Steen Hjorth Andersen, tlf. 6168 5525, steen.hjorth.andersen@gmail.com.

Har du lyst til at gøre noget aktivit i kampen mod kræft, så kontakt Helene Brejnbjerg, tlf. 28990122, hebre@cancer.dk

HVAD ER STAFET FOR LIVET?

Stafet For Livet er et døgn med holdstafet, aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Stafetten symboliserer, at det er hårdt arbejde døgnet rundt at leve med kræft.

Stafet For Livet handler om at være sammen og glæde sig over livet. Det bliver fejret med underholdning og aktiviteter for alle aldre under hele Stafetten. Hold går sammen mod kræft
Stafetten holdes i gang af de mange holddeltagere, der går eller løber på banen gennem hele Stafetten. Jo flere hold, jo stærkere indsats. Dan et hold og få dit netværk til at støtte op om din deltagelse. I bestemmer selv, hvor stort holdet skal være, men hvert hold skal have mindst én deltager på banen under hele Stafetten. I kan gå eller løbe –
Stafet For Livet handler ikke om at komme først, men om at gøre en aktiv indsats.

Lysceremoni – tid til fordybelse
Når mørket falder på, dæmpes musikken og belysningen. Herefter tændes der levende lys i små papirsposer, som er opstillet langs banen. På hver pose kan du skrive navnet på og en hilsen til en person, du gerne vil mindes eller støtte i kampen mod kræft.

Fightere og Fighterrunden
Har du på et tidspunkt i dit liv haft kræft? Så ved du, hvad det vil sige at kæmpe. Som Fighter er du æresgæst til Stafet For Livet. Stafet For Livet åbnes med en Fighterrunde, hvor vi hylder og støtter Fighternes kamp mod kræft. Fighterne er tidligere og nuværende kræftpatienter. Som deltager i Fighterrunden giver du andre håb og styrke til at kæmpe deres personlige kamp og viser sammenhold i den fælles kamp mod kræft.

Adresse

Troels Alle 4

5330 Munkebo

Facilities

Den Gode Historie

Sport

Sidst opdateret af
VisitKerteminde