Gourmet Restaurant Rudolf Mathis

Restaurant Rudolf Mathis er en gourmet restaurant med speciale i fisk, og er beliggende i atmosfærefyldte omgivelser direkte ned til vandet i hjertet af Kerteminde.

I restauranten værnes om rige maritime og stolte kulinariske traditioner, og de hyggelige, eksklusive lokaler danner ramme om restaurantens gastronomiske højdepunkter. Køkkenchefen Puk Larsen er bl.a. inspireret af sin families stolte traditioner for godt madhåndværk. 

På Rudolf Mathis er der et menukort, men ikke mere fast end, at man udvælger de bedste og friskeste råvarer og serverer dem samme aften.

Del denne side

Restaurant Rudolf Mathis

Dosseringen 13, 5300 Kerteminde

Tlf.: 65 32 32 33

Hjemmeside: http://www.rudolf-mathis.dk 

Historien om Restaurant Rudolf Mathis

Restaurant Rudolf Mathis åbnede i 1985 og blev bygget på fundamentet af et gammelt fiskerhus, som havde tilhørt Puk’s oldefædre. Restauranten er opkaldt efter oldefædrene: Niels Mathis og Hans Rudolf Pedersen. Mathis var fiskehandler og Rudolf var fisker. De var begge knyttet til Kertemindes fiskeri og havde deres gang lige netop dér, hvor restauranten ligger i dag.

Pressen skriver

"Vi er i superligaen for restauranter i Danmark. Den lille eksklusive håndfuld af spisesteder, der holder et helt enestående niveau i køkkenet, og hvor kogekunsten som oftest er synonym med en stor personlighed bag komfuret."

Adam Price, Politikken

 

Tripadvisor