Take a journey with the Vikings

Hvilken viking er du?

Har du mod på at udforske vikingernes historie i Danmark? Der er en hel række af oplevelser at vælge mellem, uanset om du har lyst til at gå på museum, leve som viking for en dag i et oplevelsescenter eller vandre mellem gravhøje og fortidsminder.

Der er en lille smule viking i os alle. Unge og ældre, vi har alle fascinationen af vikingerne, deres historie og levevis til fælles. Så hvad enten du har lyst til selv at kaste dig ud i livet som viking eller dykke ned i vikingernes historie og –kultur, så byder Danmark på det hele

Viking play

Vikingesjov for hele familien

Vikingerne betyder sjov for folk i alle aldre. Børn vil elske at leve som viking for en dag. Over hele Danmark er der oplevelsescentre med rekonstruerede vikinglandsbyer og et væld af vikingaktiviteter som markeder og levendegørelse. Spis som en viking, gå klædt som en viking og kæmp som en viking. 

Viking Ship Museum Roskilde

Historie og kultur, myter og fakta

Luk sindet op for vikingernes historie. Lær om vikingernes kultur, deres religion og dagligdag, verdenssyn og samfund. Gå på opdagelse blandt de utallige genstande udstillet på moderne museer og monumenter i landskabet over hele Danmark, og få ny indsigt i fakta bag dette mytiske folk. Følg i fodsporene på de ægte vikinger!

Del denne side