Café Agnes H - Anexet ved Lundsgaard Gods

Café Agnes H har fokus på økologi, bæredygtighed og høj kvalitet. Vi arbejder med nøje udvalgte råvarer og ingredienserne i vores hjemmelavede produkter er ofte lokalt producerede. Inspirationen er hentet fra hele verdens køkkener.

Fredags Folkekøkken i Café Agnes H

Hver fredag året rundt afholder Café Agnes H sit populære Fredags Folkekøkken. Her kan du fra kl. 17.30 spise en lækker menu lavet af gode lokale og årstidsbestemte råvarer. Du får en skål eller tallerken med hovedretten og tager selv tilbehør som salater, brød, vand m.v. fra buffeten.

Hovedretten inkluderer en enkelt servering i skål eller tallerken. Tilbehør og brød kan man forsyne sig med flere gange. Lækre hjemmelavede desserter kan tilkøbes.

Menuen bliver annonceret på hjemmesiden tirsdag inden den pågældende fredag.

High Tea i Café Agnes H

Fire gange om året afholder vi Søndags High Tea arrangementer i Café Agnes H.

High Tea er oprindeligt en højt elsket engelsk tradition fra 1800-tallet bestående af et lækkert og fyldigt mellemmåltid med både salte og søde delikatesser.

Til Café Agnes H´s High Tea arrangementer kan du for eksempel sætte tænderne i gammeldags kommenskringler, scones med marmelade, lemon curd, hjemmebagte theboller med smør og ost, hjemmelavet knækbrød med husets pesto, lufttørret skinke, kokos toppe med ingefær og marcipan og diverse lækre kager. Alt er hjemmebagt og tilberedt med nænsom hånd af Café Agnes H´s kagemester Thomas Kurek, hvis far Kaj var konditor og har videregivet mange gode råd, som efterfølges til punkt og prikke.

Du kan vælge the eller kaffe til din High Tea – det er også muligt at bestille et glas bobler. Afhængigt af vejr og årstid kan man vælge at sidde udendørs i Anexets smukke gårdanlæg.

Sushi kurser i samarbejde med Bar´ Sushi i Odense

Hvem af os har ikke en umættelig Sushi fan i vores omgangskreds? Hvorfor ikke lære selv at producere det lækre japanske Sushi?

Du har nu muligheden for enten selv at tage et kursus i at lave lækker Sushi – eller at give et Sushi kursus i gave til en, du holder af.

I foråret 2017 har vi haft stor succes med vores sushi kurser og derfor tilbyder vi nu endnu tre kurser i samarbejde med Bar´ Sushi henholdsvis mandag den 28. august, mandag den 9. oktober og mandag den 6. november.

Alle kurser starter kl 17:30 og slutter omkring kl. 20

Café Agnes H i Anexet ved Lundsgaard Gods i Kerteminde arrangerer i samarbejde med Bar Sushi i Odense en række sushi kurser, hvor du under kyndig vejledning af Søren Gordon Rasmussen, ejer af Bar Sushi i Odense og Thomas Kurek, forpagter af Café Agnes H i Anexet ved Lundsgaard Gods, lærer at lave de populære ruller Hosomaki, Uramaki og Futomaki.'

Når kurset er ovre spiser holdet sammen i Café Agnes H. Hvis du ikke får spist alt din sushi vil det være muligt at tage resten med hjem så du kan imponere venner, familie eller kæresten.

Del denne side

Kontakt og tilmelding

Café Agnes H, Anexet ved Lundsgaard Gods
Lundsgårdsvej 15
5300 Kerteminde

Telefon 60776031

Mail cafeagnesh@anexet.dk

Historien

Café Agnes H er opkaldt efter forfatteren og feministen Agnes Henningsen. Lundsgaard Avlsgaard, som i dag rummer Anexet, blev bygget til Agnes´ far, som var forpagter på Lundsgaard Gods. Agnes Henningsens “Let gang på jorden” omhandler hendes tid på Lundsgaard. Agnes Henningsen er mor til Poul Henningsen.

Åbningstider i Café Agnes H

FREDAGE:

Fredags Folkekøkken afholdes fra kl. 17.30

Vi serverer mad fra kl. 17.30. Køkkenet lukker kl. 21 og vi lukker caféen, når de sidste gæster tager hjem.

CAFÉ AGNES H AFHOLDER FREDAGS FOLKEKØKKEN ÅRET RUNDT MED UNDTAGELSE AF JANUAR


LØRDAGE:

Kl. 11 – 16: Vi serverer bl.a. grillede sandwiches på hjemmebagt øko brød, et udvalg af hjemmebagte øko kager, boller og kringle. Af drikkevarer kan du vælge mellem økologisk kaffe og the, øl, vand, most og vin.

Fra kl. 17.30 serveres Lørdags Middag. Køkkenet lukker kl 21 og caféen lukker, når de sidste gæster tager hjem.


SØNDAGE:

Kl. 11 – 16: Vi serverer bl.a. grillede sandwiches på hjemmebagt øko brød, et udvalg af hjemmebagte øko kager, boller og kringle. Af drikkevarer kan du vælge mellem økologisk kaffe og the, øl, vand, most og vin.

Hold øje med vores pop-up arrangementer, hvor vi for eksempel afholder vores populære High Tea på udvalgte søndage. Her på siden annoncerer vi løbende datoer for pop-up arrangementer i Café Agnes H.

I forbindelse med afholdelse af kultur arrangementer i Anexet er Café Agnes H også åben.