Vitavita Smykker Danmark

Fra hånden til hjertet til dig

Vitavita Smykker er sølvsmykker skabt med tanke for omhyggelig håndværk, finurlig kreativitet og ærlige tilgængelige udtryk.

Håndlavede unikasmykker i sterling sølv og art clay silver ; støbte finurlige figurer i sølv.
Vitavita Smykker er sølvsmykker skabt med tanke for omhyggelig håndværk, finurlig kreativitet og ærlige tilgængelige udtryk.
Vitavita Smykker bruger kun perler og sten, som vi ved hvor kommer fra. Smykkerne har derfor en oprindelse og et udgangspunkt som vi kender. Vi glæder os til at vise dig smykkerne og fortælle dig om tankerne bag.

Nogle sølvsmykker er påsat smukke håndlavede glassten, nænsomt lavet af den bornholmske glaspuster Elsebeth Belgsting.

Vitavita Smykker fremstilles af Sisse og Ole Jæger Thrane i vores eget værksted. Hver eneste smykke har været igennem vores hænder i den lange proces fra idé og design til skabelsen af et smukt smykke i ædelmetal.

Det er vores fælles passion at lave smykker og vi håber via denne side at kunne give jer et indblik i Vitavita’s univers.

 

Polterabend

Hos Vitavita Smykker Danmark har vi et særligt kærligt tilbud til jer der skal holde en polterabend, der giver jer alle en god oplevelse og udbytterig dag som i ikke vil glemme. Vil i give den kommende brud en dag som hun husker med glæde og smil, en dag, hvor jeres venskab og hendes bryllup er i fokus, så vil vi rigtig gerne sørge for at det lige præcis er det der sker på jeres dag for jeres veninde, søster, svigerinde: den kommende brud.

Dagen starter med at i kommer ned i vores hyggelige værksted. Her skal i alle lave smykker i sølv, først og fremmest til den kommende brud men også til jer.

Vi vil byde jer hjerteligt  velkommen med kaffe og te, hjemmebagte boller og hjemmebagt kage, lige fra ovnen.

Mens jeg forklarer det i skal lave til jeres brud, kommer hun ud i vores lille klinik og får der en skøn og mild zomacureflex behandling. Sisse og alle gæsterne går i gang med det sølv halssmykke i sammen skal lave til bruden. Alle får en del af den kæde jeres brud skal få som et evigt minde om denne dag. Kort fortalt skal i alle lave hvert et led til brudekæden og i skal forme dette led helt specielt fra den enkelte til bruden. Udover dette ene led skal i lave to andre led, der skal være identiske med det led i giver jeres brud. Disse to led skal bruges til et sæt smukke øreringe til hver af jer. Altså får i alle et par smukke øreringe med led som det led i laver til bruden.

Når bruden kommer glad tilbage fra behandlingen går hun i gang med samme proces som i er midt i. Hun skal selv lave et led til kæden, blot er hendes større end jeres, ligeså laver hun to led til sine egne øreringe.

Nu giver i bruden det led i hver for sig har skabt, med en fortælling om, hvorfor du har valgt, lige præcis at udforme dette led som du har. I kan se på billederne, hvor forskellige de kan se ud, det er fuldstændigt op til dig, hvordan dit led i kæden skal være. Bruden for leddene en for en og skal selv sammensætte sin kæde, som hun synes er allermest smukt og placere sit eget led i kæden.

Vi samler kæden og alle jeres øreringe, polerer disse og sender dem hurtigst muligt til en af jer. I kan så eventuelt bringe smykkerne med til brylluppet som et fælles indslag. Først her ser bruden hvor smuk hendes smykke er blevet og få en helt unik og kærlig gave fra jer alle. Samtidig får i jeres øreringe og kan vælge at bære dem til festen som et symbol på jeres venskab med bruden.

Dagen hos os slutter med en lille seance i vores fine bålhytte hvor i alle får til opgave at give jeres kommende brud nogle gode ønsker og gode råd for brudens bryllup og ægteskab. Vi skåler i et lille glas bobler og nyder dette fine øjeblik.

Dagen kan krydres med flere indslag, mindfullness øvelser og sjove samarbejdsøvelser mm, det kan vi sammen finde ud af.

Sådan får i en dag fuld af nærvær og hygge, grin og kreativitet,  kærlige ord sammen med hinanden og den kommende brud. I går herfra med et dejligt minde og en fin forventning om smukke sølvsmykker i selv har lavet, som er på vej til jer.

Dagen her tager ca 4 timer og prisen er 500,- pr. person og selvfølgelig gratis for jeres kommende brud.

Del denne side

Kontakt

VitaVita
Sisse & Ole Jæger Thrane
Revninge Bygade 5, 5300 Kerteminde
Tlf. 29 37 95 11 / 22 42 46 24
Hjemmeside: http://www.vitavita.dk 

  

sissejæger.dk

Jeg hjælper særligt sensitive kvinder til at sige ja til alle deres facetter og se at deres særlige sensitive sind, deres fantastiske intuition og længsel mod lykke er deres allerstørste gave.

Jeg laver kvindekurser, gruppeforløb, individuelle samtaler og oplæg om det at være kvinde og særligt sensitiv.