Sommerudstilling i Anexet: De Unge Skaber

Hen over sommeren samles 56 unge skabere i hjertet af Danmark i Anexet ved Lundsgaards Gods, for at vise deres værker og produktioner i en samlet udstilling. De er alle en del af det landsdækkende projekt De Unge Skaber.

Fernisering d. 4. juni kl. 19.00 i Anexet v. Lundsgaard Gods. Alle er velkomne – gratis entre.

Udstilling baseret på bogudgivelse

De Unge Skaber har til formål at samle unge kunstneres (15-25 år) egenproduktioner i et fælles værk – en bogudgivelse! Bogen er bygget op som en rejse gennem Danmark, hvor en 20-årig interviewer sine jævnaldrende om alt fra kunst og kulturpolitik til deres dybeste hemmeligheder.

Kunsten som fællesnævner

Med kunsten som fællesnævner belyses det i bogen og udstillingen, hvor vigtig kunst og kreativitet er for ens opvækst, dannelse og udvikling som individ. Når man er flygtning og ”finder glæde gennem digte/bønner”. Eller når man læser business på CBS, og fotografering i fritiden giver én ro og disciplin. Når man er ensom, men kunsten er ens ven…

I Anexet vil bogudgivelsen blive fejret behørigt med både den løbende udstilling, som kan opleves i juni, juli og august, samt en lanceringsfest for bogen, når den er klar fra tryk. Bogen er sponsoreret af Statens Kunstfond og Vilhelm Kiers Fond, projektet er ledet af Elizabeth S-L Holstein og bogforlaget er Ordskælv. Lars H.U.G. har bidraget med forord til bogen.

Åbningstider

04/06/2018 - 05/08/2018 Fredag - Søndag 12:00 - 16:00

Del denne side

Opdateret af:

VisitKerteminde js@visitkerteminde.dk
 

Kontakt

Adresse

Lundsgårdsvej 15
5300 Kerteminde

Fakta

  • Type

    • Udstilling
    • Kunst

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.67462897
Latitude : 55.43963384