VisitKerteminde
Fiskekutter og jolle

Lystfisker de Luxe

Få den ultimative lystfiskeroplevelse i Kerteminde Haven ved Havet

maritim

Maritime oplevelser

Oplev en lystfiskertur i Kerteminde Haven ved Havet på første klasse.

Bo på de bedste overnatningssteder, få gastronomiske oplevelser i verdensklasse og bliv guidet rundt på nogle af de bedste fiskepladser, som Danmark har at byde på. Vores lokale guider vil med deres mangeårige erfaring give vore gæster de bedst mulige oplevelser på de bedste lokale fiskepladser. Fangstmulighederne omkring Kerteminde og Hindsholm er mange, og uanset årstid og vejrforhold vil der altid være fisk at fange i Kerteminde Haven ved Havet.

Fishing Kids

Kunne du tænke dig at prøve at fiske?

I løbet af sommerferien afholdes arrangementet ”Fishing Kids”, hvor børn kan prøve kræfter med fiskeri fra havnen i Kerteminde.

Under arrangementet vil børnene blive introduceret til udstyr, teknik og de fiskearter, de kan være heldige at hive i land.

Arrangementet varer cirka 3 timer og koster 95 kr pr. barn. Man kan medbringe sit eget grej eller man kan leje udstyret hos VisitKerteminde (100kr + 500kr i depositum).

Arrangementerne afholdes, når tilslutningen er stor nok. Af hensyn til sikkerheden er der dog et max antal på 10 børn pr. arrangement.

Book en lystfiskerguide

Har man sagt Kerteminde, må man også sige fiskeri. Der findes 9 officielle fiskepladser i kommunen, og et utal af uofficielle pladser.

Gennem VisitKerteminde har du mulighed for at booke en lystfiskerguide, der kan give dig tips og tricks til lystfiskeri på destinationen og vise dig deres egne favoritsteder.

En guidet tur tager ca. 2 timer og koster 2000 kr pr. guide (for en gruppe på op til 6 personer). Der er mulighed for at skræddersy turen præcist efter egne ønsker, så skal turen være længere, er gruppen større, eller har I andre ønsker, som I gerne vil have indfriet, så skriv det endelig.

Vi glæder os til at giver jer en fantastisk tur!

Ønsker du at booke en lystfiskeroplevelse, eller en maritim byvandring. Så kontakt os på turist@visitkerteminde.dk eller tlf. 65 32 11 21

Røgede fisk i Kerteminde
EU Logo