Hav og land på Fyns Hoved

Attraktioner i Kerteminde Haven ved Havet

Vikingemuseum Ladby

Mød den uovertrufne natur

Kerteminde Haven ved Havet er et af de steder i Danmark, der har flest solskinstimer på årsbasis. Kombinerer man dette med et af landets mest varierede og smukke naturområder, får man en destination, der inspirerer til oplevelser i naturen året rundt.

I vikingernes fodspor

Velkommen til den fynske vikingedestination, som er en destination med en lang og spændende historie. I Ladby på Fyn, tæt på byen Kerteminde, findes museet Vikingemuseet Ladby, men også udenfor museet og rundt på Kertemindeegnen lever vikingehistorien.

Kunst i Kerteminde Haven ved Havet

Som Krøyer, Drachmann og Ancher`s lys i Skagen er og har Kertemindes lys været afgørende for både Johannes Larsen, Fritz Syberg og nutidens mange kunstnere på Kertemindeegnen.

Fjord & Bælt

Kom med til en verden af unikke oplevelser med havets dyr. Fjord&Bælt tilbyder dagligt overraskende og interessante præsentationer med dyrene og oplevelser, der både beriger og gør dig klogere på havets blå univers. Klap en krabbe, kild en søstjerne og føl en fladfisk.

Anexet

Lundsgaard Gods´ kulturhus Anexet er et begavet samlingspunkt for kultur- og erhvervsliv på Fyn. Anexet tilbyder mange former for arrangementer som koncerter, kunstudstillinger, foredrag, teater, performance, kunst-, design- og bogmesser, fødevare- og årstidsbestemte markeder

Museer

I Kerteminde findes et væld af museer. Oplev historiens vingesus på ferien i Kerteminde, og lær blandt andet om kunst og vikinger.

Kirker

Kirkerne i Kerteminde kommune

Slotte & herregårde

Få det samlede overblik over de slotte og herregårde der findes i og omkring Kerteminde.