Cykel ved vandkanten

Aktiviteter i Kerteminde Haven ved Havet

Børn leger på badebro

Til vands og til lands

Ferie i børnehøjde

Når familien holder ferie i Kerteminde, er der masser af aktiviteter, oplevelser og sjov for børn

Lystfisker de Luxe

Kerteminde er enhver lystfiskers drøm.

Strandene i Kerteminde

Kalder vandet på aktivitet, kan man naturligvis bade direkte fra Kertemindes strande. Både nord og syd for Kerteminde ligger der skønne badestrande, som hvert år tiltrækker mange badegæster. Nordstranden er den mest børnevenlige med kridhvidt sand og med lavt vand et godt stykke ud.

Vandreruter i Kerteminde

Udforsk naturen til fods Kerteminde er fyldt med smuk natur, og der er mange vandreruter, som giver god mulighed for at udforske den.

Cykelferie i Kerteminde

Kerteminde omegn er ideel til cykling på ferien. Den er naturrig og har sin helt egen charme med skove og marker, samt smukke udsigter til kysten. Det lægger op til en del gode cykelruter, som findes herunder. Alt efter hvor langt du skal køre, er der forskellige muligheder.

Shopping i Kerteminde Haven ved Havet

Kerteminde har den største koncentration af forretninger i kommunen. I hovedgaden Langegade og i dens sidegader ligger de skulder ved skulder og frister med et stort udbud af varer. Egentlig et "stormagasin" på mange adresser.

Kajakrute | Rundt om Kerteminde Fjord & Kertinge Nor

Denne kajakrute bevæger sig rundt i den smukke natur langs med Kerteminde fjord og Kertinge Nor. Her kan man opleve et rigt fugleliv, som det er muligt at komme tæt på, hvis man bevæger sig stille frem.

Wellness i Kerteminde Haven ved Havet

Har du brug for at koble af, og forkæle dig selv med wellness på ferien i Kerteminde? Få massage, en afslappende ansigtsbehandling eller forkæl dig selv med yoga. Kerteminde har det hele.

Hvor kan jeg leje cykler, kajakker og andet til ferien i Kerteminde?

Foto: VisitFyn

Great Northern

Oplev kombinationen af internationale ambitioner, kompromisløs kvalitet og nordisk generøsitet, når Great Northern danner rammerne om oplevelser i verdensklasse.

Great Northern Golf Course

På Great Northern er det vores ambition at levere kompromisløs kvalitet der gør golfoplevelsen helt unik for både begynderen og den øvede. Designet me...

Great Northern Spa

Great Northern Spa sætter nye standarder for design, spa innovation og luksus!

Great Northern Restaurant Eat

Med fokus på madglæde, kreativitet og årstidens bedste og friskeste kvalitetsråvarer byder EAT velkommen til det gode måltid i smukke omgivelser. D...

Great Northern Hotel

Med sit rå udtryk og nordiske design danner vores hotel værelser de eksklusive og afslappende rammer til at fordøje dagens indtryk og lade op til nye ...