turismepris2020

Turismeprisen 2020

Foto: visitkerteminde

 Giv et skulderklap til en som har fortjent det!

Det har på alle måder været et anderledes år for turismen i Kerteminde Haven ved Havet. Corona ændrede måden vi holdt ferie på i 2020, og alle har været nødsaget til at tilpasse sig de nye forhold. Men fanen er blevet holdt højt, og overnatningssteder, attraktioner og spisesteder m.fl. har alle gjort deres bedste for fortsat at give gæsterne i Kerteminde Haven ved Havet en fantastisk oplevelse.

Derfor har det måske aldrig været mere relevant end nu at fremhæve de lokale turismeaktører, der gør en ekstra indsats for at tage godt imod de mange gæster, der hvert år besøger kommunen. Turismeprisen 2020 skal uddeles, og det er borgerne og virksomheder i Kerteminde Kommune, der er med til at give et skulderklap til en lokal virksomhed, ved at indstille værdige kandidater.

Vinderen af turismeprisen kan eksempelvis være en ildsjæl, der gennem afholdelse af begivenheder og events yder en særlig indsats for turismen i Kerteminde Kommune, eller som med sine aktiviteter bevidst eller ubevidst markedsfører destinationen Kerteminde Haven ved Havet. Har man den helt rigtige kandidat i tankerne, kan man nominere denne til årets pris.

Det eneste man skal gøre er at sende en indstilling til dfr@visitkerteminde.dk senest d. 22. november og inkludere en beskrivelse af, hvorfor netop denne kandidat fortjener at modtage Turismeprisen 2020. Et indstillingsudvalg vil herefter kigge på alle indsendte kandidater og finde den endelige vinder.

Klik her for at læse om kriterierne for indstillinger til Turismeprisen!

På grund af netop Corona og de omskiftelige omstændigheder omkring forsamlingsforbud, er der endnu ikke fastlagt et tidspunkt for overrækkelsen af Turismeprisen 2020, men der vil blive meldt en dato ud, så snart det er muligt.

For mere information, kontakt:
Turistchef Dorte Frandsen
Tlf: 65 32 11 21
E-mail: dfr@visitkerteminde.dk