Great Northern

Great Northern er en bane i international særklasse – udfordrende for de dygtige, fængende for de uøvede. Anlægget kan huse de største turneringer og danne rammen for dedikeret og begejstret talentudvikling.

Den første danske golfbane designet af Nicklaus Design.

Banen består af en 18 hullers mesterskabsbane, og en 9 hullers Academy Course.  Rangen er 335 meter lang og 100 meter bred. Der kan slås fra græs tee i begge ender. I alt 13 overdækkede udslagssteder.

3.400.000 ton jord er blevet flyttet på anlægget for at skabe en bane der er udfordrende for de dygtige og fængende for de uøvede.

Course slope på 153 og course rating på 78.

Højeste sted på banen er 40 meter over havets overflade med en betagende udsigt over Storebælt.

Græssorterne på Great Northern er specielt udviklet til det danske klima og de lokale forhold. Græsset på fairwayen er af sorten Fescue and Colonial Bentgrass (Rødsvingel og alm. Vene). Græsset på greens og tees er af sorten 007 Creeping Bentgrass (Krybende Vene). Græsset på rough er af sorten Fescue and Kentucky Bluegrass (Rødsvingel eng. rapgræs). Det uklippede græs er en Fescue sort.

Great Northern er nordisk generøsitet og golf i verdensklasse. Vi lægger afgørende vægt på hygge,  rummelighed, fælles begejstring for sporten og en fast tro på, at golf skal være socialt. Vi er bygget op med respekt for lokalområdets natur og historie. Great Northern er placeret i det smukke naturområde, Sybergland, som hyppigt blev afbilledet af 1800-års kunstnerne, Frits Syberg og Johannes Larsen.

Great Northerns klubhus er sanseligt, diskret og nordisk. Arkitekturen afspejler naturens rå skønhed og de store vinduer overalt bringer lyset og naturen indenfor.

Del denne side

Opdateret af:

VisitKerteminde js@visitkerteminde.dk
 

Kontakt

Adresse

Great Northern Avenue 1
5300 Kerteminde

Telefon

+45 33 33 77 11

Fakta

  • Faciliteter

    • Restaurant/Cafe
    • Mulighed for instruktion

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.64495894
Latitude : 55.46341883