Velkommen til Kerteminde Haven ved Havet

Det skønneste område midt i det smukke fynske land.

Kerteminde er begunstiget med en ualmindelig smuk placering i Danmark, hvor den frodige natur spejler sig i det dejligste blå vand - bugten, fjordene, noret og bæltet. Det er en placering, der ikke bare er skøn at skue, men som også byder på en stor variation af oplevelser.

Man skal ikke lukke øjnene ret længe før man forestiller sig områdets rige historie. En kulturskat udfoldes lige foran èn, og man skal passe på ikke at komme i vejen for vikingerne

Sammen med naturen, historien og vandene rummer egnen et antal større og mindre aktive bysamfund. Overalt møder man en utrolig gæstfrihed og det er tydeligt at de lokale elsker området. Den helt unikke stemning og folket er med til at besøgende gang på gang vender tilbage til vores skønne Kerteminde Haven ved Havet, også for at slå sig ned permanent.

Kerteminde Haven ved Havet er smuk, mild og venlig. Her kan både fastboende og besøgende lade hvilen falde på, indånd den friske luft og nyde det flotte lys, som også kunstnere gennem lange tider har gjort det. Et sted hvor der er godt at være og at være til!

VisitKerteminde – en del af ETKerteminde

ETKerteminde er den fælles indgang til erhverv og turisme i Kerteminde Haven ved Havet.

Har du som erhvervsdrivende, borger eller gæst brug for information eller rådgivning står ETKerteminde klar til at hjælpe.

oplev kerteminde

flyt til kerteminde

kerteminde erhverv

vi støtter