Et ægte Kroophold i skønne omgivelser

Der er næppe mange kroer i Danmark, der kan byde på den samme helhedsoplevelse, som Munkebo Kro kan. Den charmerende trelængede gård, som har eksisteret siden 1800-tallet, er et lille vindue ind til fortiden, med de hvidkalkede mure, de sprossede vinduer og perlestenene i gårdspladsen.

Området omkring kroen er også seværdigt i sig selv. Fra toppen af Munkebo Bakke har man den perfekte udsigt til det smukke bølgende landskab og kyststrækninger, med Odense i horisonten og resten af fyn i 360 graders panorama.

Tilbage ved kroen er udsigten også udsøgt. Fra en del af kroens værelser og restaurant er der direkte udsyn til Kerteminde Fjord, og en kop morgenkaffe med solopgangen som kulisse er anbefalelsesværdig. Er man endnu mere morgenfrisk, kan solopgangen også nydes på en gåtur langs vandkanten.

I kroens restaurant, serveres førsteklasses retter fra henholdsvis det moderne klassiske krokøkken og det det franske køkken, alt sammen lavet i overensstemmelse med naturens luner, hvad årstiden tilbyder og ofte lavet af lokale, fynske råvarer. Køkkenet på Munkebo Kro er berømt for sin høje standard og gode smag. Der er respekt for det gode håndværk og klassiske dyder, men bragt ind i nutiden, og de passionerede kokke arbejder hele tiden på at udvikle menuen for at skabe den bedste smagsoplevelse for gæsterne.

Også kroens helt egen vinkælder er et besøg værd. Her kan et lækkert glas vin nydes i flotte og hyggelige omgivelser, omringet af vinhylder fra gulv til loft i ægte vingårdsatmosfære i stearinlysenes skær.

Et kroophold er ikke komplet uden en overnatning eller to i hyggelige og bekvemmelige værelser. Munkebo Kro har 23 charmerende værelser, elegant indrettet i klassisk, Engelsk stil, med et moderne tvist. På værelserne er der gratis adgang til internet og TV. På Munkebo Kro finder man flere værelsestyper, og gode løsninger for vennepar og familier. I sommeren 2015 har kroen indrettet værelse 01 til dobbelt værelse. Og ikke blot et kroværelse, men et værelse inspireret af vikingetiden.

Under opholdet hos Munkebo Kro er det også oplagt at udforske resten af lokalområdet. Destinationen Kerteminde Haven ved Havet er, som navnet også hentyder, kendt for at byde på masser af naturoplevelser og landlig idyl. Uendelige kyststrækninger byder på alt fra sejlads, over fiskeri til svømmeture i det klare vand. Og bevæger man sig ind i landet åbner naturen sig op med smukke skovområder, udkigspunkter, stejle skråninger og bølgende marker. Alt kan udforskes til cykel og til fods.

Munkebo Kro byder ikke blot på et traditionelt kroophold – man kan forvente et ophold ud over det sædvanlige i smukke historiske omgivelser, hvor hygge og gastronomiske oplevelser går hånd i hånd, og hvor naturen byder dig velkommen, så snart du træder uden for døren

Udgivet VisitKerteminde efterår 2018

Del denne side

Kontakt

Munkebo Kro
Fjordvej 56, 5330 Munkebo
Kerteminde
Telefon: +45 65 97 40 30
Email: info@munkebokro.dk