Gå til indhold
©  Foto:

Fjordens Dag

Fjordens Dag afholdes søndag den 11. september 2022

Her på denne idylliske havn ved Munkebo inviterer Fjordens Dag igen til en spændende dag, der får området til at summe af liv og aktivitet. Tag hele familien med til en sjov dag ved fjorden.
Dagen byder på med et væld af gratis oplevelser inden for Natur, Miljø, Sundhed og Kulturhistorie for både store og små.

PROGRAM
Kl. 10.30 Hundeopvisning
Kl. 13.00 Koncert med Lindø Concert Band
Kl. 13.45 Viceborgmester Klavs Norup Lauridsen overrækker præmien på 10.000 kr. til vinderen af Fjordens Dags plakatkonkurrence, Josefine Lilja. Herefter kan du købe en signeret plakat.
Kl. 14.00 Videnskabsshow med Kåre og Emil
Kl. 15.00 Jørn Lunde med trio

Sejltur på fjorden - 45 minutters sejlads med Turbåden Kristine.
Afg. kl. 11, 12, 13, 14 og 15 fra Boels Bro.

VIDENSKABSSHOW MED KÅRE OG EMIL
Vi kender alle Kåre og Emil, som værter i de populære tv-programmer Store Nørd på Ultra. Til Fjordens Dag kan du opleve dem i et fantastisk videnskabsshow, der er en sand kavalkade af hæsblæsende og vilde forsøg med ild, eksplosioner og andre gakkede eksperimenter, der efterlader både stor og små måbende og viser at naturvidenskaben er sjov og spændende.

Til Fjordens Dag kan du blandt andet prøve et væld af friluftsaktiviteter - undersøg fjordens dyr og fang en krabbe, få inspiration til at brygge dram med vilde urter, hør hvordan lokale dyrker muslinger i Kertemindebugten, bliv klogere på jagt og vildt, se hundeopvisning og prøv banerne med din egen hund.

Der vil være en lang række arbejdende værksteder, hvor man kan prøve bl.a. trædrejning og andet sløjdarbejde, tekstilhåndværk, og maling. Og så giver flere aktører masser af gode råd til en sundere krop. Eller nyd en forfriskning i caféen og lyt til de skønne orkestre.

Fjordens Dag er et af Danmarks største naturarrangementer. Hvert år trækker arrangementet over 30.000 besøgende ud til en aktiv dag fordelt på 4 lokationer rundt om Odense Fjord: Klintebjerg på Nordfyn, Seden Strandby og Stige Ø i Odense og Boels Bro ved foden af Munkebo Bakke i Kerteminde.

Del din ferie: