Gå til indhold
©  Foto:

Fyns Hoved Camping

Fyns Hoved Camping er anlagt i 1962 på Hindsholm, i et interessant naturområde med bakker, vige og småøer, her er et rigt fugleliv og god mulighed for at opleve bl.a. rådyr, harer og fasaner på nært hold. I området er der fuglereservater og fredet arealer, hvilket betyder unikke naturoplevelser.

Fyns Hoved ligger i et tørt område, hvor nedbøren er 25% mindre end i resten af landet, hvilket giver en speciel vegetation. De lange kyststrækninger giver god mulighed for lystfiskeri både med blink og flue, her er også godt badevand og fine forhold for dykkere og surfere. Derudover er området perfekt for dykker og surfer.
Hindsholm er en perle i det danske landskab, med sine små gamle landsbyer, herregårde, jættestuer, Kerteminde som købstad og Fynshoved som udflugtsmål.

Fyns Hoved Camping er på 20 tønder land (11 hektar) og har 230 pladser, indrettet så der er store friarealer mellem rækkerne, herudover har vi 15 hytter og 1 udlejningscampingvogn.

På campingpladsen er der to legepladser, en lille med kaniner og høns og en stor legeplads med hoppepuder, derudover er der boldbane med fodbold, basket og volleyball, samt købmandsbutik, minigolf, grillcafé, to servicebygninger, hvoraf den ene er opført i 1999 med solvarme som opvarmning.

Fyns hoved camping har åbent året rundt for vogne og hytter

Del din ferie: