Gå til indhold
©  Foto:

Røgeri Hindsholm

Røgeri Hindsholm er et mindre røgeri, som fremstiller varer af ypperste kvalitet. Om foråret og sommeren byder deres lille trattoria på udeservering af røgeriets delikatesser.

Røgeri Hindsholm består af

  • Røgeri med speciale i koldrøgning.
  • Tilhørende butik med røgeriets produkter samt gourmet specialiteter fra især Italien og Korsika.
  • En forår og sommer udendørs trattoria (restaurant).
  • Speciale i at finde top gourmet produkter, på køkkenchefens forespørgsel.
  • Balsamico og vineddike produktion.

Filosofien
Vi fremstiller 100 % kompromisløst. De bedste råvarer er altid udgangspunktet og vi bruger den tid som er nødvendig for at kunne opnå sublim kvalitet. Som eksempel tager det 1 måned at fremstille frisk bacon, og 2 måneder at fremstille lagret bacon. Vores laks blev i 2014, kåret som danmarks bedste koldrøgede laks, af Erhversfiskernes Fiskeavis.
I dag leverer vi til ca. 15 af de allerbedste køkkenchefer i Danmark, flere med Michelin stjerner. Filosofien og målet er, altid at opnå den sublime kvalitet, som er værdig til en Michelin restaurant.

Trattoria
Vores lille trattoria, uformelle restaurant, ligger i det fri. Vi har 6 borde og mulighed for større til selskab. Med kun 6 borde, er der god til at forkæle hver gæst. Under parasol, serveres en kop god mokka, lidt sødt, et godt glas vin eller hvis man er sulten, anretninger af vores egne produkter, garneret med de udenlandske specialiteter. Hver dag er forskellig, og vi følger årstiden, med grønt og urt fra vores tilhørende have. Når tiden er til det, plukkes friske figner, citroner, æbler, bær lige før servering. Porre, kartoffel, rødbede, rabarber, løg, peberrod med mange flere, bruges også nyhøstet.
Det er en fordel, at bestille bord senest dagen før. Hvis vejret ikke tillader udeservering, kan gæsten eller vi, aflyse pr. telefon, gerne om formiddagen hvis muligt.
Bord reserveres på 66 112503