skip_to_main_content

Guideservice med lystfiskeri

Nu tilbyder vi guideservice med vores egne professionelle guider, der har alt viden og altid er opdateret med hensyn til fiskeri og grej til de forskellige fiskesteder.

Hvorfor hyre en guide?

Vores guider tilbringer 170 dage om året ved kysten, derved opnår vi en unik forståelse og viden for hvilke pladser der holder fisk og hvilke der ikke gør. Vores guider er lokal kendte på fyn.

Det at få en guide tilknyttet vil derved øge ens chancer for at finde fisk. Når det så er sagt er der ingen garanti, da det er naturen vi leger med , men vi kan give jer  de bedste forudsætninger for at finde fisken. Det er så jeres opgave at lande den.

Vores opgave som guide er derfor :
- Lokalisere nye fiskepladser
- Kende til alle eksisterende fiskepladser
- Have viden om valg af agn for den pågældende årstid
- Have opdateret tidevands tabeller
- Have viden omkring  Fluefiskeri,  Spin & bombarda.
- Kende pladser der fungere i al slags vind og vejr og til den enkeltes behov.
- Kende til de seneste fangst meldinger.
- At have en plan B,C,D o.s.v for dagen.

Vores guider er:
Thomas Matzen 39 år har 25 års erfaring med fiskeri i Danmark og udlandet. Han har blandt andet boet på Færøerne hvor fiskeriet blev udforsket og i Sverige hvor hans passion for fiskeri har mange fisk på samvittigheden.

Idag guider han, arrangere kystture til Romsø, Æbleø, Avernakø og afvikler kystkurser for en grejbutik i Odense. Thomas indgår også i VisitKertemindes guide service for kystfiskere , han er tilknyttet som fiskeguide på fishguide.dk ligesom han har et samarbejde med Camp Hverringe, hvor han afholder ture for nye og mere erfarne fiskere. Thomas arbejder ligeledes med Atlantik travel, hvor han guider i udlandet på destinationer som Færøerne og Kenya , Malindi (Afrika). 

Thomas har i den forbindelse medvirket i P4 interviews i radioen om kommende projekter for fiskeriet og deltager i dokumentaren Haven Ved Havet Godt Begyndt.

Thomas medvirker også i Fish und fang DVD udgave om kystfiskeri på kysten på Fyn.

Links:

http://www.youtube.com/watch?v=iKRSgf-hGW4.
http://www.dr.dk/P4/Fyn/Nyheder/Kerteminde/2013/05/21/174901.htm


Thomas

er multifisker fra kyst så hvad enten du fisker spin, bombarda, eller fluestang så er han med på beatet.

Thomas taler tysk, engelsk, svensk og forstår norsk & færørsk.

thomasmatzen@hotmail.com