©  Foto:

Købmandsgaardens B&B

Velkommen til vores hyggelige ferielejlighed og Bed and Breakfast i centrum af Kerteminde, Fyn, Danmark.

Kerteminde er en gammel købstad og fiskerby beliggende på den nordlige del af Fyn, som er Danmarks have. Her findes nogle af Fyns bedste og børnevenlige strande og der er gode muligheder for fiskeri.

Købmandsgården
På 1. sal i Mellemmagasinet i den gamle Andresens Købmandsgård finder du 4 store dobbeltværelser og en stor fælles opholdsstue smuk indrettet med synlige bjælker og massivt plankegulv.

I det fælles opholdsrum er indrettet et køkken med tilhørende service. Her er der er mulighed for at lave en kande kaffe eller et mindre måltid.

Til de 4 værelser hører 2 fælles toiletter med bruser, og 2 separate toiletter. På alle værelser er der dobbeltseng, skab, spejl, stole og bord. Der er mulighed for ekstra opredning.

Ferielejligheden
Ferielejligheden er velegnet til weekendophold, miniferie og til en ferie I midten af Danmark. Lejligheden er beliggende i et gammelt byhus med adgang til hyggelig gårdhave, med overnatning til max. 4 personer. Her er der eget badeværelse og køkken.

Lørdage og søndage mulighed for tilkøb af dejlig hjemmelavet morgenmad, men ellers er der købmand og bager lige om hjørnet.

Annekset
I samme bygning som lejligheden ligger annekset. Her er i alt tre værelser med i alt 6 faste sengepladser. Der er mulighed for opredning på et værelse. Annekset er velegnet til håndværker, rejsemontører m.m.

Priser Fra
Købmandsgården
   - Enkeltværelse: 600 kr pr. nat
   - Dobbeltværelse: 700 kr pr. nat
   - Morgenmad: 100 kr pr. person
   - 50 kr rabat pr. nat fra 3. overnatning

Ferielejligheden - Minimum 2 overnatninger
   - Ferielejlighed for to personer: 950 kr pr. nat
   - Ekstra opredning: 150 kr pr. nat
   - Morgenmad: 100 kr pr. person

Annekset priser fra
   - Enkeltværelse: 600 kr. pr. nat (lejlighed)
   - Dobbeltværelse 750 kr. pr. nat (lejlighed)
   - Pr. person ved 3, 4, 5 og 6 personer 315 kr.
   - Ved leje på ugebasis gives 10% rabat