©  Foto:

Optiker Finn Ravn

Optiker Finn Ravn

Hos Optiker Finn Ravn går vi mere end noget andet op i faglighed. Alle medarbejdere er højt uddannede og får løbende uddannelse, så de hele tiden er opdateret på viden om øjensundhed, som er det vigtigste, når det kommer til at rådgive om noget så unikt som dine øjne.

Dertil kommer naturligvis viden om de brilleglas og kontaktlinser, som du finder hos Optiker Finn Ravn. Brilleglas, stel og kontaktlinser er nemlig ikke ”bare” brilleglas, stel og kontaktlinser. Der ligger mange års forskning og løbende teknologisk udvikling bag langt hovedparten af vores produkter. Der bliver også løbende udviklet brilleglas, som har bedre synsfelt, bedre beskyttelse mod det skadelige blå lys fra fx mobil og computer og øget mulighed for individuel tilpasning. 

Brillestel udvikles i mange forskellige materialer - de bliver løbende mere fleksible, og mange producenter har i stigende grad bæredygtighed som vartegn. Kontaktlinser fås i dag til bygningsfejl, de fås med flerstyrke (glidende overgang), de fås med øget fugt og de fås i en skræddersyet version.
Vores faglige viden er i top, og så har vi naturligvis også uddannet stylistpersonale, som kan hjælpe med form og farve på dine brilleridéen er jo, at du skal fremhæve alt det smukke ved dit ansigt.

Synstjek hos Optiker Finn Ravn med fundustest

Hos os er et synstjek ikke noget, der skal overstås så hurtigt som muligt. Dit syn er alt for vigtigt til, at det skal hastes igennem. Og der er mange spørgsmål, som skal besvares. Det er synstesten, som måler, om du har behov for briller.