Gå til indhold
©  Foto:

PadelHouse Kerteminde

Hos PadelHouse vil du opleve et kompromisløs padelcenter med 4 indendørsbaner

Et spil for alle aldre
Padeltennis eller padel som det også kaldes, kan læres af alle. Sporten er let at gå til, da det ikke kræver de store tekniske eller fysiske færdigheder, før dig og dine venner får sjove og lange dueller. Sportens krav til teknik er markant lavere end i fx
tennis, badminton eller squash. Samtidig sætter banens størrelse en grænse for kravet til dine fysiske færdigheder. Derfor kan din makker og dig sagtens dække det meste af en bane trods knirkende knæ.

Vores faciliteter
Hos PadelHouse vil du opleve et kompromisløs padelcenter, som med 4 indendørsbaner, omklædningsrum, bar, showroom og stort lounge område, vil danne rammerne for en god padel-oplevelse. Alt inventar er valgt med henblik på at skabe nogle hyggelige rammer, så alle besøgende uanset alder, får en god oplevelse.

Book en bane
Det er hurtigt og nemt at booke en bane hos PadelHouse. Download appen Playtomic, opret en bruger og book en bane. Efter du har booket en bane, vil du modtage en kode, som du kan låse dig ind i centeret med. Alternativt kan du altid ringe os op på telefonnummer 40753052, så booker vi gerne banen for dig. I centeret kan padel bats lånes gratis og bolde kan tilkøbes om nødvendigt.

Del din ferie: