busters verden

Statister til Buster film

Foto: busters verden

Kære alle i Kerteminde og omegn

I forbindelse med genindspilningen af Bille Augusts elskede børneklassiker om Buster skal der i uge 37 bruges statister til filmen.

Holdet, som inkluderer Martin Miehe-Renard som instruktør, skal filme en stor byfestival og i den anledning håber vi på at kunne engagere lokalområdet til at hjælpe med at skabe et par mindeværdige dage.

Vi filmer:
Tirsdag den 8. september fra cirka kl. 16-23
Torsdag den 10. september fra cirka kl. 11-20
Fredag den 11. september fra cirka kl. 09-17

Vi opfordrer alle til at søge, uanset alder og køn, da vi gerne vil have en så blandet menneskemængde som muligt, så det afspejler en rigtig byfestival, a la Kirsebær festivalen.

Da vi filmer en del forskellige scener, som foregår på forskellige tidspunkter under festivalen, så behøver man ikke kunne være med alle 3 dage – dog forventer vi som udgangspunkt at man er med hele den dag (eller de dage) hvor man gerne vil være med.

Af hensyn til de gældende Corona restriktioner er der et naturligt loft for hvor mange deltagere vi må have til festivalen – som det ser ud nu må vi have 40-50 statister med hver dag. Blot for at sige at i tilfælde af mange henvendelser er det altså desværre ikke sikkert at vi må tage alle med.

I forlængelse deraf skal det naturligvis tilføjes at vi følger alle gældende regler og er meget bevidste om hvordan verden ser ud pt. Derfor vil vi også gerne opfordre folk til at man ikke møder op hvis man har symptomer i retning af Corona, også selv om det måske er en almindelig forkølelse.

Hvis man gerne vil være med, så skal man sende en mail til statist@willowfilm.dk
OG man skal inkludere et nyere foto, alder, telefonnummer og sørge for at angive hvilken dag eller dage man gerne vil være med.

Der vil være et gavekort som honorar samt forplejning hele dagen, men vi håber at folk først og fremmest melder sig for at få en god oplevelse sammen med venner og familie og dermed er med til at skabe et nyt kapitel i fortællingen om Buster.

Al yderligere info om adresse, præcise tidspunkter, tøj mm. tilgår i dagene op til.

På vegne af hele holdet, Jacob – statistkoordinator.