©  Foto:

Kinesiologi Kerteminde

Kinesiologi Kerteminde er din alternative og naturlige behandler på Fyn med klinik i Kerteminde og Odense

Behandlingen tager udgangspunkt i en snak og de problematikker, som du kommer med.

Hvis du har brug for hjælp, det kan være i forhold til fysiske smerter, allergi, eller psykiske problemer, stress, angst, vrede, sorg, tankemylder eller fobi.

  • Har du ADHD eller en depression?
  • Har du eller dit barn indlæringsproblemer?
  • Sover du dårligt om natten, eller har du fordøjelsesproblemer?
  • Har du allergi, eksem eller andre hudproblemer?
  • Har du og din partner brug for hjælp i forhold til barnløshed?
  • Ønsker du at ændre livsstil, f.eks. hjælp til vægttab eller rygestop?

Har du en problematik, der ikke er nævnt her, er du altid velkommen til at kontakte mig.
Alle mennesker kan bruge kinesiologi behandlinger, der er ingen aldersgrænse. Både børn, voksne og ældre kan blive afbalanceret.

Kinesiologi behandling bygger på Vestens viden om anatomi, fysiologi og kemi samt Østens viden om meridianbaner og akupunkturpunkter. Kinesiologi betyder ”læren om bevægelse”

Jeg arbejder ud fra det holistiske menneskesyn, mennesket ses som en helhed, hvor krop, tanker, følelser, kemi og energi gensidigt påvirker hinanden, og dette er også udgangspunktet for kinesiologien. Det handler om at skabe balance. 

Træthed, fysiske smerter, sygdom, eller andre symptomer kan skyldes, at livsenergien ikke flyder frit i kroppen, det kaldes inden for kinesiologien for en balance. 

Kinesiologens vigtigste arbejdsredskab er hænderne, under behandlingen arbejdes der med  en muskeltest, ved hjælp af muskeltesten afdækkes tilstande i kroppens energisystem, meridianerne og ubalancer. Muskeltesten foregår ved, at der lægges et let tryk på klientens arm eller ben. Ved hjælp af muskeltesten afdækkes dine ubalancer, der genoprettes ved hjælp af forskellige teknikker.

Nogle bliver hjulpet efter 1 behandling, mens andre har behov for flere behandlinger, oftest er der behov for mellem 3-6 behandlinger. Typisk varer en behandling mellem 1 – 1 ½ time.

Betaling sker kontant eller via bankoverførsel. En behandling tager ofte 1½-2 timer. Prisen er 900,- kr. Der gives rabat til studerende og børn under 12 år. 

Jeg er uddannet kinesiolog og sygeplejerske og medlem af foreningen Danske kinesiologer

Har du brug for yderligere information, eller brug en uforpligtende snak, inden du bestiller en tid, er du velkommen til at ringe på tlf: +45 25 77 48 47

Se hjemmesiden for klinikken i Kerteminde

Se hjemmesiden for klinikken i Odense

Ønsker du at blive kinesiolog?

Kinesiologiskolen Syd tilbyder basiskurser i kropsafbalancering KA1-4.

På vores kurser lærer du om kinesiologi, du får en basisuddannelse, der giver dig fundamentet til at bygge videre på i forhold til din kinesiologi uddannelse.

Du kan bruge uddannelsen som alternativ behandler, eller hvis du har et ønske om at behandle familien, venner og bekendte.

Du kan også bruge uddannelsen som selvudvikling, i forhold til egne fysiske, psykiske og mentale symptomer.

Læs mere om Kinesiologi Skolen her