VisitKerteminde
Lejrskole på vikingemuseet ladby

Lejrskole på Vikingemuseet Ladby

Foto: Normann Foto

Besøg vikingeskibet i gravhøjen med historieformidleren og kom tæt på livet og døden i vikingetiden. Mulighed for at eleverne efter rundvisning kan skyde med bue og lave vikingeperler. Eleverne kan også besøge gravhøjen på egen hånd med app´en "Vikingekongens Grav.

Vikingekongens Grav

Kombiner et besøg på Vikingemuseet Ladby med en interaktiv og digital udforskning af vikingeskibet.

Gå i arkæologernes fodspor og træd ind i vikingekongens grav - på jagt efter hemmeligheden bag Ladbyskibet og den begravede konge. Hvem var han - og hvorfor blev han begravet i et skib i en gravhøj? Hvem har røvet graven, og går kongen igen i Ladby?

Vikingekongens grav er en interaktiv opdagelsesjagt på fortidens hemmeligheder, som giver dig mulighed for at lære mere om Ladbyskibet og dets mange mysterier. Du kan løse fire missioner: Begravelsen, Udgravningen, Skibsgraven og Indbruddet.

Udforsk skeletter, dragehoveder, ofrede dyr og skatte i Ladbykongens sidste hvilested og opklar mysteriet om, hvorfor vikingerne begravede et helt skib oppe på land.

Lav Vikingeperler

Kombiner et besøg på Vikingemuseet Ladby med fremstilling af fine perler inspireret af vikingetiden

Glasperler var meget populære i vikingetiden. Vi snakker om dem og hvordan folk var klædt og forsøger at efterligne vikingetidens glasperler i cernit. 

Alle får et armbånd med hjem.

Kontaktoplysninger

Vikingemuseet Ladby

Vikingevej 123, 5300 Kerteminde

Tlf: +45 65 32 34 69

www.vikingemuseetladby.dk